Melyik budapesti multinál van lehetőség külföldi kiküldetésre pénzügy - IT vonalon?
Figyelt kérdés
2022. máj. 31. 11:34
1/13 anonim válasza:
Mit jelent a penzugy - it? Programozo bank szektorban vagy penzugyes exel makro magus?
2/13 anonim válasza:
Szinte barmelyiknel, pontos munkakortol es projekttol fuggoen.
5/13 anonim válasza:
Big4 már leszokott a kiküldetésekről covid óta
6/13 anonim válasza:
Telco cégek: Ericsson, Huawei, Nokia
7/13 A kérdező kommentje:
Big 4 egyikénel vagyok.
Annak ellenére, hogy nem mínuszos az egyenlet, a kiküldetéseket minimalra csökkentették.
Hozunk be munkát, mert itt a bérköltség alacsonyabb mint máshol, de a konzultációk online történnek.
Makrók, könnyű programozásban vagyok otthon. Informatikai egyetemi végzettségem nincs, de évek alatt sokat fejlesztettem a tudásom.
2022. máj. 31. 14:30
8/13 anonim válasza:
Nokia is spórol nincsenek kiküldetések
9/13 anonim válasza:
Most megyek egy céghez ahol beígértek utazgatásokat majd meglátjuk mi lesz belőle :D
10/13 A kérdező kommentje:
😃 Írj egy cégnevet, HA valóban lesznek utazások.
2022. máj. 31. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!