Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan kezdjek neki a munkaker...

Hogyan kezdjek neki a munkakeresésnek? (Budapest)

Figyelt kérdés

Magyarországra költözök pár nap múlva, korábban soha nem laktam ott, de van állampolgárságom. Az ottani élet nekem kicsit kínai, így nem tudom használható szakma nélkül hol kezdjek munkát keresni. A cél Budapest, 22 éves lány vagyok. 12 oszályom és egy 3 éves szakmám van amiben Magyarországon nem tudok dolgozni, érettségim nincs, nem terveztem egyetemre menni így nem lett. Eddig 2,5 hónapot dolgoztam életemben, sajnos a nehéz fizikai munkát nem viselem jól. Németül tudok, angolul csak értek.

Milyen kilátásaim vannak így? Hol kezdjek keresgélni? Vannak erre veboldalak vagy fb csoport? Vagy munkaközvetítő? Bocsi ha hülyeséget kérdezek, nekem nem olyan magától értetődő minden ami az ott éléssel kapcsolatos.

(lakhatásom lesz, ezzel nem kell foglalkozni, csak amit a kérdésben írtam)

2022. máj. 30. 16:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
profession.hu
2022. máj. 30. 16:47
 2/12 anonim ***** válasza:
78%
erettsegi nelkul egy hasznalhatatlan szakmaval nem fogsz bankot robbantani. esetleg nemet nyelvu callcenterben probalkozz
2022. máj. 30. 17:18
 3/12 anonim ***** válasza:
92%

Leginkább a német tudásoddal érdemes próbálkozni.

SSC ben próbálkozz mert leginkább ott számít.

Ott angolt is tudnád gyakorolni amivel idővel többet kereshetsz.

2022. máj. 30. 19:01
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Összes autószalon / alkatrész nagyker tárt karokkal vár a recepciójára, ott pont a német tudás az előny, vagy marad a takarítás.

Esetleg megpróbálhatsz gyorséttermet is, de nem fizet sokat.

Ha állami állás kell akkor Posta, de az se sokat fizet.

Ha van állampolgárságod, akkor vállalkozhatsz is a munka mellett másodállásban. A német tudásodnak ott is hasznát veheted, és más nyelvtudásnak is ha van.

2022. máj. 30. 22:27
 5/12 anonim ***** válasza:
Honnan költözöl ide, ha szabad tudni?
2022. máj. 31. 13:09
 6/12 A kérdező kommentje:
Németországból.
2022. máj. 31. 13:22
 7/12 anonim ***** válasza:
64%

jól átgondoltad??

Tudom, hogy vannak ott is gondok rendesen (muszlimok, négerek, LGBTQ), de nagyon más világ lesz fizetésbelileg.

2022. máj. 31. 13:30
 8/12 anonim ***** válasza:
63%
(mi a gond az LGBTQval?) amugy en se hagynam ott a jot. nem fog tetszeni Mo, kerdezo
2022. máj. 31. 13:51
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

8, agymosás, mindenkire ráerőltetik ezt a másságot, óvodás gyerekeket ezekkel traktálnak már.

Amúgy, hogy őszinte legyek, kamu ez a kérdés.

Túl jól fogalmazol, és írsz magyarul, ahhoz képest hogy soha nem laktál itt, nem tanultál olyan szinten magyarul, mint egy átlag magyar. Az, hogy a szüleid megtanítottak magyarul érthető, de .

2022. máj. 31. 14:11
 10/12 A kérdező kommentje:

Magyar az anyanyelvem :D magyar iskolába is jártam, csak nem Magyarországon születtem. De bóknak veszem :)

Átgondoltam teljesen. Köszönöm az aggodalmat.

2022. máj. 31. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!