Így nehéz lesz, nem neked való tényleg a portaszolgálat.
Nagyjából kilőttél mindent, amivel elütheted az időt.
2022. máj. 29. 19:50
3/13 anonim válasza:
Olvass!
2022. máj. 29. 19:52
4/13 anonim válasza:
akkor tanulj meg tanulni.
2022. máj. 29. 20:04
5/13 anonim válasza:
Olvass könyvet.
2022. máj. 29. 20:16
6/13 anonim válasza:
Mé nem tudsz tanulni?
2022. máj. 29. 20:20
7/13 b1812567 válasza:
Az olvasást írták.
De ha nincs különösebb dolgod közben, akár dolgozhatsz is más valamit ez idő alatt. Olyasmit, amit online lehet végezni, vagy magaddal vihetsz és ott dolgozhatsz rajta.
Vagy akár makettet / ólomfigurákat is építhetsz ill. festhetsz. Saját szórakozásra is, vagy akár utána eladogathatod.
Ha van kézügyességed, érdemes szétnézned, mire van kereslet, pl. Etsy-n.
2022. máj. 29. 20:23
8/13 anonim válasza:
Csináld azt amit a többi kiégett portás: igyál, füvezzél, járj ki cigizni 10 percenként, aludj.
2022. máj. 29. 20:31
9/13 anonim válasza:
Amikor nekem ilyen állásom volt, az összes kollégám idióta youtube videókat nézett a mobilján, mindenféle online játékokat toltak meg sorozatokat néztek. Volt egy fickó aki párhuzamosan 6 sorozatot nézett, ezzel töltötte el az egész napját. Én közben nyelvet tanultam, pénzügyekről tanultam, váltakozásindításról tanultam, önfejlesztéssel foglalkoztam, különféle készségeket sajátítottam el. 4 év telt el el azóta. A többiek ugyanazt csinálják a mai napig mint amit akkor is. Én azóta felépítettem egy sikeres vállalkozást. Illetve több különböző tevékenységi körünk van, tehát mondhatni többet is. 6x annyi a havi bevételem mint akkor.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!