Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Unix alkatrész kiszállító...

Unix alkatrész kiszállító 2022-ben menyit lehet vele keresni?

Figyelt kérdés
Valaki esetleg dolgozik jelenleg ilyen pozícióban? Mi a reális összeg amit össze lehet vele szedni és mennyi munkát várnak el? Munkaidők hogy lennének?

2022. máj. 24. 21:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem sokat, párom interjúzott náluk, 200nettós bérigényre húzták a szájukat és nem hívták vissza.
2022. máj. 25. 09:45
 2/3 anonim ***** válasza:
gusztustalan
2022. júl. 14. 21:58
 3/3 anonim válasza:
100%
Szia! Én most kezdtem el náluk dolgozni, havi bruttó 325.000ft az alapdíj plusz van a prémium (ezt annak alapján kapod meg hogy milyen értékben szállítottál alkatrészt egy hónapban) Szóval mondjuk ha havi 7 millió értékben szállítottál (kb. ez az átlag) akkor abból bruttó 70.000ft-ot kapsz meg. Így én a prémiummal együtt múlt hónapban br. 395.000ft-ot (alapdíj + prémium) kerestem. És mivel SZJA mentes vagyok ezért ez nekem 322.000ft-ot jelent nettóban, ami szerintem nagyon nem rossz, pláne úgy hogy próbaidőn vagyok. (Persze meg kell dolgozni ezért a pénzért az tény)
2022. júl. 26. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!