Mennyi nettó fizetésre számíthat egy elemző?
500-at Pesten meg fogják adni, 550-ig van reális esélyed szerintem, hogy elfogadják a bérigényed.
Sima pályakezdő közgazdász megkap nettó 320-akat (25 év feletti), ha esetleg 25 év alatti vagy ez még több is.
#12 Ezek friss diplomás fizetések amiket írunk 350-480 között.
Mivel friss diplomásokról van szó, tehát leginkább 25 alattiakról, úgy nem is olyan rémes a nettó fizetés az szja miatt.
De ezek csak nőni fognak. 2-3 év múlásával szerintem egy 50%-os növekedéssel lehet számolni, senior-ként meg nem olyan ritkák már a 700-1M bruttós fizetések sem nagy multiknál.
Szerintem a korábban írt kommentek alulbecsülik a lehetséges bérigényedet. Matematika Bsc, Msc - ha nem vagy egy nagyon elméleti figura, akkor a jelentkezők 90%-nál jobbak a képességeid ilyen munkakörre, ezt szinte biztosra veszem.
A fizetésed nagyban függ attól, hogy milyen helyen és mennyit szeretnél dolgozni. Szóba jöhet az MNB, BlackRock, kereskedelmi bankok vagy más szolgáltató cégek. Én Budapesten 650-700 bruttó alá biztos nem adnám a helyedben, add be minél több helyre a jelentkezésed, lesz aki ennyiért igényt tart a szolgáltatásaidra. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!