Mennyi nettó fizetésre számíthat egy elemző?
Wow, nem vagy semmi akkor. Az első pár évben sajnos nem fog szétrobbanni a pénztárcád, haverom fizikus ba-val, bankban 1.5 éve bruttó 430 körül kapott először, viszont utána folyamatosan emelték, elvileg már háromszor, ráadásul ilyen 15-25 százalékokkal.
Én bepróbálnék egy bruttó 500-550 körüli sávot, mégiscsak van mestered is.
Hát az a 390 bruttó közelebb van a valósághoz mint a 900..😅
0 év tapasztalattal, brit infós BSc-vel, neves multinál keresek 460 bruttót (+majdnem ugyanennyi cafateria), fizu fél évente emelkedik nagyjából 10%-al.
Ugyan nem pénzügyi elemző, hanem adat, de pénzügyi szektorban.
Nem tudom ez mennyire segít, szerintem 350-450 bruttó körül van a reális bér amit a legtöbb helyen ki is fizetnek pályakezdőknek Pesten. (Van munkatársam aki a 2. mestert csinálja, ugyanannyit kap mint én.)
Na én meg bepróbálkoznék a br.910, azért szerepel a statisztikában, mert valaki előtted már megkapta azt az összeget. Te érsz annyi, mint az. Ne add olcsón magad. Pont az ilyen hozzáállás miatt röhögnek jót a markukban a cégek.
Ne hallgass az itteni lehúzó emberekre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!