Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ezen az oldalon tényleg...

Ezen az oldalon tényleg mindenki gazdag, mindenki többet keres mint 300 ezer Ft?

Figyelt kérdés

Olvasom a kommenteket és bizony látom hogy mondogatják hogy 250000 Ft semmiség hogy milyen sokat keresek 800at hazaviszek és társai... Igen gazdag jó országban élünk..

Amikor a medián bér 250 ezer Ft én 237et viszek haza, párom 220at, teljesen jól megélünk, de amikor egyedül éltem akkor is megéltem belőle..

2022. máj. 11. 19:24
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
60%

"Gondolom a közmunkás, szolgálatban levő ápoló, meg a sori melós nem annyira ér rá ide írogatni egész nap."

Én bolti árufeltöltő vagyok, még is van időm itt olvasgatni, válaszokat írogatni.

2022. máj. 12. 20:09
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Igen ezt én is furcsának tartottam mindig, hogy az átlagkereset elvileg nettó 250 ezer körül van, de a válaszolók többsége 500 ezer felett keres állítása szerint. Nem hiszem hogy mind hazudnának, sok értelme nem is lenne, igazából ami mögötte lehet, hogy a fórumokat az emberek mindig az ő érdeklődési körük szerint használják.

Pl nézd meg az állatos rovatot, ott a gazdák többsége informált az állattartásról, interneten is erről olvas, tehát tudja hogy egy kutyának magas hústartalmú táp kell és naponta 1.5-2 órára minimum el kell vinni sétálni. Ha megkérdezed hogy ki hány órát sétáltat, a válaszok nagyrésze 2+óra lesz, hiszen a kutyázás a hobbijuk is, ebbe fektetnek, ez az érdeklődésük. És ezért a gyakori kérdéseken is ezekben a témákban válaszolnak.

Ugyanígy a karrier pénzügy témát is jellemzően az nézi, aki sok időt és energiát fektet a karrierjébe, és tud válaszolni az itt felmerülő kérdésekre.

2022. máj. 13. 16:42
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
22# hát akinek rugalmas a munkája, annak van ideje gyakorizni.
2022. máj. 13. 18:43
 24/25 anonim válasza:
100%
nettó 300 felett azért nem gazdag az ember... 🙂 Férjemmel együtt most 1 misi felett hozunk haza havonta. Viszont elég sokat költünk, főleg a házra, kertre. De nem számolgatunk legalább hónapról hónapra.
2022. máj. 13. 21:19
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Vannak emberek akik szeretik játszani az agyukat a semmire. Inkább hazudnak h mennyit keresnek másoknak, de leginkább maguknak. Nos ez elég gáz. Vannak akik 500at keresnek de azt elfelejtik h kozbe nincsen kézzel fogható vagyona/ ingatlan, műtárgyak stb, befektethető forgatható eszkozok/ max hiteles kecó. Akkor kérdem én miért is él ő jól? Mitol jolet az h hitele van, mindent hitelbol teremt mikozben él egy albérletbe vagy egy hiteles házba, lakásba akkor mi ebben a jólét? Nem értem. Hitelből rázni magunkat! S kozbe nagyhangon mondani h 500-600 at keresek. Amibol elfelejthet 300at s maris ott van h az semmi amit keres! Nincs azzal semmi baj ha hitelbol teremti meg valaki az életet mert az ősök nem tették a pics..ja alá a vagyont a kecót, de akkor legalább ne verje magát a semmire a hitelekre. A társadalmi tobbségnek itt csak látszat jóléte van. Igazán gazdag vagy jómodú meg igen kevés. Nálam már az is jómodú kategória ha nincs hitele de van kecója. Mert a lakás vagyonelem. Míg egy kocsi, okostelefon stb amortizációs eszkozok. Ahogy a divatrongyok sem érnek cart se. Szóval lehet itt verni magunkat arra h ki mennyit keres ha kozbe meg semmilye nincs mert amíg kell fizetni a hitelt az addig a bankké. S az elso adandó nagyobb penzugyi valsag romba dontheti a légvárakat a képzelt joletet.
2022. máj. 15. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!