Ezen az oldalon tényleg mindenki gazdag, mindenki többet keres mint 300 ezer Ft?
Olvasom a kommenteket és bizony látom hogy mondogatják hogy 250000 Ft semmiség hogy milyen sokat keresek 800at hazaviszek és társai... Igen gazdag jó országban élünk..
Amikor a medián bér 250 ezer Ft én 237et viszek haza, párom 220at, teljesen jól megélünk, de amikor egyedül éltem akkor is megéltem belőle..
"Gondolom a közmunkás, szolgálatban levő ápoló, meg a sori melós nem annyira ér rá ide írogatni egész nap."
Én bolti árufeltöltő vagyok, még is van időm itt olvasgatni, válaszokat írogatni.
Igen ezt én is furcsának tartottam mindig, hogy az átlagkereset elvileg nettó 250 ezer körül van, de a válaszolók többsége 500 ezer felett keres állítása szerint. Nem hiszem hogy mind hazudnának, sok értelme nem is lenne, igazából ami mögötte lehet, hogy a fórumokat az emberek mindig az ő érdeklődési körük szerint használják.
Pl nézd meg az állatos rovatot, ott a gazdák többsége informált az állattartásról, interneten is erről olvas, tehát tudja hogy egy kutyának magas hústartalmú táp kell és naponta 1.5-2 órára minimum el kell vinni sétálni. Ha megkérdezed hogy ki hány órát sétáltat, a válaszok nagyrésze 2+óra lesz, hiszen a kutyázás a hobbijuk is, ebbe fektetnek, ez az érdeklődésük. És ezért a gyakori kérdéseken is ezekben a témákban válaszolnak.
Ugyanígy a karrier pénzügy témát is jellemzően az nézi, aki sok időt és energiát fektet a karrierjébe, és tud válaszolni az itt felmerülő kérdésekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!