Accenture milyen cég? Mennyire jó, elismert?
Figyelt kérdés
2022. máj. 8. 20:37
1/5 anonim válasza:
Mindenki ismeri, olyan mint az epam... Outsource szolga leszel :)
2/5 anonim válasza:
Elismertnek elismert, de hát, hogy őszinte legyek... Az egyik projekten amin dolgoztam elnyertek egy részfeladatot, rá is szabadítottak egy totál fogalmatlan indiai brigádot. Abszolút nem voltak képesek haladni semmit, végül ki kellett menni Bengaluruba traininget tartani nekik, de utána se brilíroztak, szóval tényleg ilyen low cost outsourcing
3/5 A kérdező kommentje:
Karrier szempontból milyen? Jól mutat cv-ben?
Budapesti állásra jelentkeztem.
2022. máj. 28. 22:47
4/5 anonim válasza:
Ja, a CVben szerintem igen. Pályakezdőként különösen jó, de pár évnél tovább nem szabad ott maradni szerintem.
5/5 anonim válasza:
Tech/IT szektorban nem igazán számít, hogy hol dolgoztál (kivéve, ha FAANG). A lényeg, hogy dolgoztál valahol, van tapasztalatod, tudsz róla pár értelmes szót mondani, de onnantól kezdve a legtöbb helyen a tudásodra lesznek kíváncsiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!