McDonald-os manager munka 20 éve miért volt elismert?
Figyelt kérdés
Akkoriban managerré, vezetővé válni kiváltságnak számított, csak a legjobban taposó emberek lehettek azok. Vagy ha új étterem nyitott akkor kiváltságosok juthattak be.
Ma már álláshirdetésben keresnek pl. étterem vezetőt vagy helyettest is.
Ma ez egy amolyan "futottak még" kategóriájú munka még akkor is ha valaki étteremvezető.
Miért inflálódott így el az ilyen típusú munka?
2020. jún. 4. 00:04
1/3 anonim válasza:
Azért, mert közben kismillió másik multi vagy más magyar cégek is megjelentek a piacon, akik jól megfizetnek és juttatásokat is adnak. Amíg nem voltak mások a piacon, nem volt nehéz "menőnek" lenni.
2/3 anonim válasza:
Szerintem egy étteremvezető azért nem futottak még kategória...
3/3 anonim válasza:
Azért most se rossz. Nálunk elég szép pénzeket visznek haza (400-500 nettó havonta, túlórák nélkül), viszont eléggé kemény meló. Mindenért téged fognak elővenni ami történik a műszakodban, mindenért te vagy felelős, 10-20 embert kell managelned akik nagyrészt fiatalok és gyakran szarnak is bele az egészbe úgy hogy megfelelő bevételt hozzátok azért és a minőség se legyen rossz, mert amint jön valami panasz vagy nem teljesítesz jól ugornak a bónuszok ami szépen vág a fizudból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!