Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Végetér szerintetek a melós...

Végetér szerintetek a melós vállalkozóknak a kánaán?

Figyelt kérdés

Itt egy hatalmas válság a nyakunkon, anyagárak az egekben, az átlag ember nem engedhet már meg egy felújítást magának.

Főleg ilyen árakon, amiket elkérnek, kb osztrák árak... és a minőség azért nagyon a béka s.gge alatt van.

2022. máj. 8. 08:00
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
61%
8# 6-os vagyok, ismerem a szituációt amit leírtál. Nálunk ez pl. egyáltalán nincs így, sőt talán még előnyösebb is egy pályakezdő olyan szempontból, hogy még nem vette át egy előző, kevésbé szabvány követő cég rossz szokásait, "jól van az úgy" hozzáállását. Legutóbb egy pályakezdő érdeklődött nálunk munka iránt, 0 tapasztalattal, ami persze nem is lenne gond, az általa megjelölt napi 25 ezres bérigény már annál inkább.
2022. máj. 8. 10:14
 12/50 anonim ***** válasza:
71%

Én vennék fel pályakezdőt villanyszerelő, vizvezetekszerelo szakmákban.

Valahogy nem jelentkezik egy sem, csak nyugdíjasok jönnének.

2022. máj. 8. 10:47
 13/50 anonim ***** válasza:
84%

Ez az iskolák hibája nem a fiataloké.

Saját szememmel láttam, hogy egy végzős fűtésszerelő osztálynál az a szakmai óra, hogy egy fenéklemezt kell reszelgetni. Kész vicc. A srácok meg megvannak lőve.....

2022. máj. 8. 10:52
 14/50 anonim ***** válasza:
88%

Ha Fejér/Tolna megyében szoktál hirdetni akkor mi már biztos találkoztunk az elmúlt szűk 4 évben. Minden helyre ahova lehetett jelentkeztem pályakezdőként. Volt olyan is, hogy kiröhögtek mert nem volt tapasztalatom.

Azóta is egy kib*szott kamionfülkében szenvedek, mert hát ugye dolgozni azt kell.

2022. máj. 8. 10:56
 15/50 anonim ***** válasza:
92%

10, nem. nem veszik fel.

unokatesóm kőműves, tesóm fűtésszerelő+van neki hegesztői papírja is (hogy pontosan milyen azt nem tudom, mert én nem mozgok ilyen körben)

jelenleg mindketten gyárban dolgoznak. nem tudnak mit csinálni

2022. máj. 8. 11:19
 16/50 anonim ***** válasza:
43%

Budapest

2022. máj. 8. 11:25
 17/50 anonim ***** válasza:
81%

Én autószerelő oldalról látom kicsit a dolgot és az, hogy vizsgán a kompressziómérést a kipufogónál akarja csinálni, szerintem nem az iskola hibája. Nem védem a sulikat, de azért nagyon sok semmirevaló diák van.

2022. máj. 8. 11:36
 18/50 anonim ***** válasza:
82%

Senki nem úgy jön ki az anyjából, hogy tudja hol kell a kompressziómérést elvégezni.

Ott az iskola, tanítsa meg. 3 év alatt ezt a leghülyébbnek is bele lehetne verni a fejébe.

2022. máj. 8. 11:39
 19/50 anonim ***** válasza:
74%
Ha leszarja, akkor hiába...
2022. máj. 8. 11:41
 20/50 anonim ***** válasza:
88%

aki elakar helyezkedni, teper azért, hogy legyen munkája az nem szarja le.

aki meg igen, azt tessék szépen kibuktatni a szakiskolákból a faszba. Hogy jutott el az ilyen vizsgázni?

Jah, hogy az iskola kapja rá a támogatást.....

2022. máj. 8. 11:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!