Végetér szerintetek a melós vállalkozóknak a kánaán?
Itt egy hatalmas válság a nyakunkon, anyagárak az egekben, az átlag ember nem engedhet már meg egy felújítást magának.
Főleg ilyen árakon, amiket elkérnek, kb osztrák árak... és a minőség azért nagyon a béka s.gge alatt van.
Én vennék fel pályakezdőt villanyszerelő, vizvezetekszerelo szakmákban.
Valahogy nem jelentkezik egy sem, csak nyugdíjasok jönnének.
Ez az iskolák hibája nem a fiataloké.
Saját szememmel láttam, hogy egy végzős fűtésszerelő osztálynál az a szakmai óra, hogy egy fenéklemezt kell reszelgetni. Kész vicc. A srácok meg megvannak lőve.....
Ha Fejér/Tolna megyében szoktál hirdetni akkor mi már biztos találkoztunk az elmúlt szűk 4 évben. Minden helyre ahova lehetett jelentkeztem pályakezdőként. Volt olyan is, hogy kiröhögtek mert nem volt tapasztalatom.
Azóta is egy kib*szott kamionfülkében szenvedek, mert hát ugye dolgozni azt kell.
10, nem. nem veszik fel.
unokatesóm kőműves, tesóm fűtésszerelő+van neki hegesztői papírja is (hogy pontosan milyen azt nem tudom, mert én nem mozgok ilyen körben)
jelenleg mindketten gyárban dolgoznak. nem tudnak mit csinálni
Én autószerelő oldalról látom kicsit a dolgot és az, hogy vizsgán a kompressziómérést a kipufogónál akarja csinálni, szerintem nem az iskola hibája. Nem védem a sulikat, de azért nagyon sok semmirevaló diák van.
Senki nem úgy jön ki az anyjából, hogy tudja hol kell a kompressziómérést elvégezni.
Ott az iskola, tanítsa meg. 3 év alatt ezt a leghülyébbnek is bele lehetne verni a fejébe.
aki elakar helyezkedni, teper azért, hogy legyen munkája az nem szarja le.
aki meg igen, azt tessék szépen kibuktatni a szakiskolákból a faszba. Hogy jutott el az ilyen vizsgázni?
Jah, hogy az iskola kapja rá a támogatást.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!