220 bruttós bér nagyon karcsú Pesten egy back office szaktudást nem igénylő irodai melóért?
"Felvettek?"
nem. mert kellett volna nyamvadt havi 9000 ft bérlettámogatást fizetni és felvettek olyat akinek nem kell.
" Neked hogyhogy elárulták?“
Mert én tudom kitől kell kérdezni, maradjunk ennyiben. Csak nem gondolod, hogy a kiírótól kell? Ember ez KÖZSZFÉRA... 100 km-rel arrébb dől el minden.
Még le se zárult a pályázat, nem vettek még fel senkit, most hívtam őket, jelentkezhetek még az állás betöltetlen. hazudsz:)
Kitől kell kérdezni?:)
A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Balogh András Titusz nyújt, a (06-1) 283-0377 -os telefonszámon.
Most hívtam az Andrást:)
... én értek mindent, de mért nem jelentkezel olyan állásokra, amik alapból dupla ennyit fizetnek.
Konkrétan egy bolti eladó. Aldi, Tesco, Lidl, spár stb... vagy random ruha üzlet ... bármi.
A Mcdonalds és KFC-ben is jobban keresnek a sima éttermi munkások.
Kb 1000x lehetőség van, ami ennél jobban fizet és nem csak picit, hanem a duplájá.
Akkor mért ezt választod? Én csak ezt nem akarom felfogni.
"Konkrétan egy bolti eladó. Aldi, Tesco, Lidl, spár stb... vagy random ruha üzlet ... bármi.
A Mcdonalds és KFC-ben is jobban keresnek a sima éttermi munkások."
Megválaszolom.
ezekre a helyekre az menjen akinek 6 anyja volt.
Fizethetnek tőlem milliókat, akkor se mennék ilyen helyekre.
Helyette büszkén nyomorogsz 150 ezerből, nulla lehetőséggel a fejlődésre?
Ebből hogy raksz félre?
Hogy veszel valaha autót, lakást, új mosógépet, ha hírtelen elromlik? stb...
Bocsi ez nem bántás akar lenni, csak már érdekel a mögötte lévő logika, hogy hogy tudod magad jobbnak tekinteni, mint egy Aldis eladó, amikor te fele annyiért nyomorogsz és ezzel aláírod, hogy egész életedben szegény leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!