Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 220 bruttós bér nagyon karcsú...

220 bruttós bér nagyon karcsú Pesten egy back office szaktudást nem igénylő irodai melóért?

Figyelt kérdés
2022. máj. 3. 14:41
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszik a 0 forintos otthoni seggvakarás, se az 57ezres közmunka, akkor bizony marad ez. Felvettek?
2022. máj. 4. 10:18
 32/51 anonim ***** válasza:
akkor ezért kellett volna piacképes dolgokat tanulni nem elvégezni pár semmit nem érő képzést:)
2022. máj. 4. 10:26
 33/51 anonim ***** válasza:
100%
A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2022. április 19. holnap lejár a jelentkezési határidő... Nekem nem mondtál el hogy mennyi jelentkező van eddig, pedig felhívtam őket. Neked hogyhogy elárulták?
2022. máj. 4. 10:27
 34/51 A kérdező kommentje:

"Felvettek?"

nem. mert kellett volna nyamvadt havi 9000 ft bérlettámogatást fizetni és felvettek olyat akinek nem kell.

2022. máj. 4. 10:28
 35/51 A kérdező kommentje:

" Neked hogyhogy elárulták?“

Mert én tudom kitől kell kérdezni, maradjunk ennyiben. Csak nem gondolod, hogy a kiírótól kell? Ember ez KÖZSZFÉRA... 100 km-rel arrébb dől el minden.

2022. máj. 4. 10:32
 36/51 anonim ***** válasza:

Még le se zárult a pályázat, nem vettek még fel senkit, most hívtam őket, jelentkezhetek még az állás betöltetlen. hazudsz:)

Kitől kell kérdezni?:)

2022. máj. 4. 10:37
 37/51 anonim ***** válasza:
100%

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Balogh András Titusz nyújt, a (06-1) 283-0377 -os telefonszámon.

Most hívtam az Andrást:)

2022. máj. 4. 10:38
 38/51 anonim ***** válasza:
100%

... én értek mindent, de mért nem jelentkezel olyan állásokra, amik alapból dupla ennyit fizetnek.

Konkrétan egy bolti eladó. Aldi, Tesco, Lidl, spár stb... vagy random ruha üzlet ... bármi.

A Mcdonalds és KFC-ben is jobban keresnek a sima éttermi munkások.

Kb 1000x lehetőség van, ami ennél jobban fizet és nem csak picit, hanem a duplájá.

Akkor mért ezt választod? Én csak ezt nem akarom felfogni.

2022. máj. 4. 11:05
 39/51 A kérdező kommentje:

"Konkrétan egy bolti eladó. Aldi, Tesco, Lidl, spár stb... vagy random ruha üzlet ... bármi.

A Mcdonalds és KFC-ben is jobban keresnek a sima éttermi munkások."

Megválaszolom.

ezekre a helyekre az menjen akinek 6 anyja volt.

Fizethetnek tőlem milliókat, akkor se mennék ilyen helyekre.

2022. máj. 4. 11:15
 40/51 anonim ***** válasza:
100%

Helyette büszkén nyomorogsz 150 ezerből, nulla lehetőséggel a fejlődésre?

Ebből hogy raksz félre?

Hogy veszel valaha autót, lakást, új mosógépet, ha hírtelen elromlik? stb...

Bocsi ez nem bántás akar lenni, csak már érdekel a mögötte lévő logika, hogy hogy tudod magad jobbnak tekinteni, mint egy Aldis eladó, amikor te fele annyiért nyomorogsz és ezzel aláírod, hogy egész életedben szegény leszel.

2022. máj. 4. 11:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!