Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 220 bruttós bér nagyon karcsú...

220 bruttós bér nagyon karcsú Pesten egy back office szaktudást nem igénylő irodai melóért?

Figyelt kérdés
2022. máj. 3. 14:41
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:

Egyetem alatt konkrétan a dupláját keresem ennek.

Barátnőm, aki szintén egyetemista ennek a 1,7 szeresét keresi kb.

Ez szerintem mindent elárul.

2022. máj. 3. 22:43
 22/51 A kérdező kommentje:

"Egyetem alatt konkrétan a dupláját keresem ennek."

az nem jelent semmit, egyetem alatt nekem is voltak olyan nulla adózású részidős munkáim, amit ha felszoroztunk volna teljes 40 órás állásra, akkor bőben többet kaptam volna mint most.

de most már nem vagyok egyetemista, kézben a diploma (vagy 10 éve..) és örülhetek ha kellek valahova.

Anno diákként azt kellett eldöntenem hova menjek mert egyszerre 5-6 helyre hívtak.

Most azt kell eldöntenem, jó -e ez az 1 szál hely ami állást kínál nekem, vagy marad a közmunka. ez van.

2022. máj. 4. 09:27
 23/51 anonim ***** válasza:
Na linkeld be végre a hirdetést kérlek. Nagyon köszönöm!
2022. máj. 4. 09:27
 24/51 A kérdező kommentje:

[link]

Illetmény és juttatások:

Az illetmény megállapítására és a juttatásokra a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény rendelkezései az irányadók.

LEFORDÍTOM!

Minimálbér 200 bruttó + 10% NOKS pótlék = 220 bruttó.

Van még kérdés?

2022. máj. 4. 09:33
 25/51 anonim ***** válasza:
100%
miért lenne így is van 40 jelentkező, szerintem még magas is a felkínált fizetés nálunk senior network engineernek hiába adnak 1,2 millió bruttót így is csak 3 pályázat jött. Tehát ez a szakmában annál sokkal magasabb fizetés. Szerintem ha megkapod legyél boldog, hiszen másik 39 embert győztél le, 39 ember álmát vetted el, hiszen őket nem fogják ide felvenni.
2022. máj. 4. 09:36
 26/51 anonim ***** válasza:

22# Barátnőm főállásban dolgozik egyetem mellett, olyan irodai munkában aminek köze nincs a tanulmányaihoz. Tehát úgy keres 265 ezret, hogy mellette van privát egészségbiztosítás, havi 12,5 ezer szépkártya (a 265 ezren felül) és havonta pár ezer utalvány.

Tehát nem alkalmi és nem csak akkor több ha felszorozzuk 40 órára, mert ténylegesen 40 órát dolgozik.

Nekem szakirányú, diákszövetkezeten át, nem 40 óra, de csak mert annyit nem tudok vállalni, amugy annyit dolgozok amennyit akarok így nyáron 40-ben fogom csinálni. Meg mondták, hogy lassan emelnek is és egyetem után felvesznek főállásba, tehát ez sem alkalmi.

Meg a fenti szàmoknàl nem volt szó visszatérítésről. Minden nettó, a visszatérítéssel már sokkal több.

Ezért gondolom, hogy nem normálisa Budapesten a kb nettó 150, mert a fiatal egyetemistákat senki sem akarja 40 órában főleg jó fizetéstért alkalmazni.

2022. máj. 4. 10:02
 27/51 A kérdező kommentje:

"Ezért gondolom, hogy nem normálisa Budapesten a kb nettó 150, "

Hát ha senki se kínál többet akkor ez van, nem?

Mi a másik alternatíva? A 0 ft otthon segget vakarva? A havi 57.000-es közmunka?

Kösz, akkor marad ez.

2022. máj. 4. 10:08
 28/51 anonim ***** válasza:
Igen, neked csak ez jutott, ezért kellett volna tnaulni.
2022. máj. 4. 10:11
 29/51 anonim ***** válasza:
… de konkrétan a Westendben bármely üzletben eladóként 2x ennyit keresnél.
2022. máj. 4. 10:12
 30/51 A kérdező kommentje:

"ezért kellett volna tnaulni."

Több diplomás vagyok. És most kezdődhet a "na ne monnnyad mán hogy diplomááával ennyiééé dóóógozóóó"...

na ? kezdődhet?

2022. máj. 4. 10:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!