Molnál dolgozok és a fizetésem elég karcsú. Nem kapok semmi jutalékot, pótlékot, karácsonyi jutalmat ,ünnepi pénzt se. Ez másnál is így van aki Molnál dolgozik?
500ft max 1 nap a borcsi mert kis kúton vagyok.
Mol kúton dolgozok partnernél
Olajiparban elég bőkezűen fizetnek, a MOL-nál pl. biztosan tudom, hogy van 13. havi fizetés minden alkalmazottnak, teljesítménybónusz, magánegészégbiztosítás, céges telefon, szakszervezet, kollektív szerződés, satöbbi.
Ha te franchise kúton dolgozol az nem a MOL, hanem egy cég aminek a MOL odaadta a logóját meg arculati elemeit. Ellenben remek ugródeszka a tényleges olajiparba.
Szerintem keress mást. Én idén januárban döntöttem úgy, hogy elég volt. Tavaly év végén semmi jutalom és emelés nem volt az akkori munkahelyemen.
Kerestem mást és felmondtam januárban.
Kiszámoltam, idén több száz ezerrel többet kaptam kp-ban összesen és kb 350e szép kártya juttatás is bejött. Ha a régi helyemen maradok, ennyivel kevesebb lett volna idén a bevételem.
Januárban megint váltani tervezek, ha nem leszek elégedett az emeléssel.
Szerintem túl rövid az élet, hogy leragadjunk egy olyan munkahelyen, ahol nem becsülnek meg és nincs előre lépési lehetőség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!