Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha karcsú vagyok az gáz?

Ha karcsú vagyok az gáz?

Figyelt kérdés
Helyesnek tartanak magas vagyok széles hátam és vállam van és enyhén széles csípőm a karcsúságom miatt elégnagy nak látszik jaj meg futok homokóra alakom van ami nagyon zavar mert hiába ha ez nemlenne testileg hibátlan lennék de akkoris ezmiatt a pótlólag is alig bírom levenni lányok nektek nem szúr szemet ha egy férfi karcsú? Most csak nem arra vagyok kíváncsi járnátok vele hanem képzelnétek el pl szexet ojannal aki izmos jóképű de karcsú az ien pasik teccenek nektek?

2014. júl. 24. 20:26
 1/6 A kérdező kommentje:
Nem pótlólag hanem a pólómat csak a telefon átírta a szót...
2014. júl. 24. 20:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Most én is kérdezek? születésed óta széles a csípőd? vagy van még mellé egy kicsi pocakot vagy valahol egy kis háj?

Azért kérdezem mert láttam olyan kissé elhizott embert(férfi) aki a csipőjére hizott...

2014. júl. 25. 02:08
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen csípőre hízok a futás levitte de a csont attól nem ment lejjebb:/
2014. júl. 26. 13:34
 4/6 anonim ***** válasza:
A barátom is ilyen és engem személy szerint nem zavar. :)
2014. aug. 24. 05:58
 5/6 A kérdező kommentje:
És senkit se zavar? Szóval a barátnőidet se zavarná vagy nagyon,vagy nem számít szépséghibának ha egy férfi karcsú?
2014. aug. 24. 20:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ez úgy van, mint a keskeny csípőjű nőknél...

Ruhában nem is annyira feltűnő, ruha nélkül meg hááát... Buta, aki ezzel foglalkozik. :))

2014. aug. 24. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!