Tényleg ennyire egyhangú BP ízlése? Teltek vagy karcsú divat babák?
Figyelt kérdés
Alig találni Budapesten olyan értelmes pasit aki a teltebb nőket szeretné, valami érdekes módon mind Az ország távoli pontjain laknak. Tényleg ennyire el van divatosodva Budapest hogy már divatból választ mindenki barátnőt is és semmi másra nem nyitottak? Csak engem borzaszt el ez lányok?2013. dec. 2. 21:19
1/4 cathilina válasza:
Budapest elég nagy. Erősen kétlem, hogy minden pasit végigkérdeztél. Nem lehet, hogy csak rossz körökben mozogsz?
2/4 anonim válasza:
A férfiak általában a karcsú, sportos nőket kedvelik. Ne tégy úgy, mintha erre most jöttél volna rá. Neked a kivétel való, akik a debella husikat részesítik előnyben.
3/4 Mr.Cs válasza:
Nem tudom, én sem nagyon szeretem ha egy lány nagyon vékony.
Telt idom a helyes kifejezés, pontosan.
Sőt igen. Nem tudom miért de egy kicsit ducibbak is elég vonzóak tudnak lenni.
De én pedig a természetét részesítem előnyben!:)
4/4 A kérdező kommentje:
Nem nem most jövök rá hogy ez a szokás hanem arra hogy bp-n sokkal kevesebb a másik fajta.
Anyád debella amugy :)) Attol mert valaki telt nem muszáj tankerkodnia :)
És igen inkább a telt karcsúra gondoltam, nem a folyós kövér nőkre
2013. dec. 3. 04:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!