Fiúk! Mit szerettek jobban, ha egy lány vastag csontozat révén kicsit "vastag", vagy ha egy lány szép karcsú és vékony? :D
A szép, karcsú és vékony nem ugyanaz, mint az anorexiás...
Mindenkinek más áll jól, de alapvetően a vékony lányokat szeretem, de nem az anorexiást.
Már nem azért, de a csontozatnak nincs köze az anorexiához.
Másrészt ha valaki "szép karcsú és vékony" az se anorexiás, hanem szép karcsú és vékony:P
Én jobban szeretem ha picit húsosabb.Az már nem jó ha nincs mit fogni rajta!
De nem vagyok válogatós általában extrém vékony vagy extrém nagy csajokkal jövök össze :)
Szóval nálam nem a méret számít ,mert nagyobbacskáknak is ugyanúgy lehetnek sexy vonalaik.
2. variáció
Jobban szeretem, ha nincs felesleg
Hát ez piszkosul bonyolult. Általában nem a súly a lényeg, hanem az idomok.
Egy vékony csajnak is lehetnek szép idomai.
De sok nagyobb súlyú (~80kg) csajt ismertem, akik azon kívül h nyilván vastagabb combbal, nagyobb fenékkel rendelkeztek, sokkal feszesebb vlt a bőrük mint gondoltam.
Ami engem illet én utálom ha szex közben bordát v medencecsontot markolászok. És bár a 40-50kg-os kategóriában is vannak szép lányok! Őket nem tudom komolyan venni :/ Gyerekeknek érzem őket és szégyenlek még tapizni is!
Am meg tök8 h ki karcsú és ki kövér, ki szőke, ki barna.
Egynap úgyis rájövünk h semmit nem ér :)
Ne aggódj, mert nő vagy - vagyis alapból gyönyörű!
Az h túlsúlyos vagy az csak segít abban, h megtaláld azt aki majd igazán :)
Én meg alacsony növésű vagyok pasi létemre és sok lány bevallotta már, h egyszerűen ez minden ami visszatartotta őket egy kapcsolattól!
Legyél pozitív és maradj nőies. Ettől vagy gyönyörű! Minden más mellékes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!