Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Simán megkérdezitek az ismerős...

Simán megkérdezitek az ismerősöktől, hogy mennyit keresnek vagy ez bunkóságnak számít?

Figyelt kérdés
És el is mondják? Netán megsértődnek?
2022. ápr. 24. 07:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
40%
Én jól keresek, még sem kötöm más orrára. Szerintem csak az köti más orrára aki keveset keres és azt akarja, hogy sajnálják
2022. ápr. 24. 11:21
 12/16 anonim ***** válasza:
76%
#10 en az irigykedok miatt titkolom. Eleg idegesitoek tudnak lenni.
2022. ápr. 24. 11:22
 13/16 anonim ***** válasza:
17%

12#

Miért zavar,hogyha valaki irigykedik?

Ez annak a jele,hogy többet elértél, mint ők.Jobb vagy, mint ők.

2022. ápr. 24. 11:24
 14/16 anonim ***** válasza:
70%
#13 mert a sajat dolgommal fogolalkozok, leszarom, hogy mas mit ert el es idegesitonek tartom a kerdeseket, hogy mit csinalok, miert kapok ennyit, mire koltom, miert nem veszek jobb kocsit stb.
2022. ápr. 24. 11:32
 15/16 anonim ***** válasza:
83%
Nem a fizetés miatt lesz jobb valaki, de számomra ez a dicsekvés, kérkedés iszonyú szánalmas viselkedés
2022. ápr. 24. 11:41
 16/16 Jolmegmondom-vagynem ***** válasza:
51%

Én csak attól kérdezem meg, akire nem tudnám magamtól is "belőni" nagyjából, ha tőlem kérdezik, bármikor elárulom bárkinek. Viszont azt nem szeretem amikor valaki nagygórét játszik és azzal jön, hogy ő 15 embernek biztosítja a megélhetését, és közben engem is próbál zsebrevágni, miközben még egy ingatlant sem mert a saját nevére iratni!

Az embereiből él, tőlük függ, hogy befejezi e aznap a munkát, de közben rangsorolja őket mint a kutyákat vagy kirugással fenyegeti. Na az ilyet kétszínűnek tartom...

2022. ápr. 24. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!