Simán megkérdezitek az ismerősöktől, hogy mennyit keresnek vagy ez bunkóságnak számít?
Figyelt kérdés
És el is mondják? Netán megsértődnek?2022. ápr. 24. 07:23
1/16 anonim válasza:
Én soha nem kérdezem meg az ismerőseimtől a fizetésük nagyságát. Kábé ez olyan mintha egy férfitól megkéreznéd a farka méretét, vagy egy nőtől megkéreznéd, hogy hány kiló és hány szexuális partnere volt.
Véleményem szerint ez bunkóság.
Ha tőlem kérdezik, hogy mennyit keresek akkor azt válaszolom hogy nem eleget és váltsunk témát.
2/16 anonim válasza:
Illetlenség megkérdezni, még a család tagjaitól is.
3/16 A kérdező kommentje:
Szerintem is, csak pont az imént olvastam itt egy válaszban, hogy egy illető 60 ismerősének a fizetéséről nyilatkozott, így meglepődtem, hogy ez ennyire nyilvánvaló beszédtéma.
2022. ápr. 24. 07:46
4/16 anonim válasza:
Sosem kérdezzük egymás fizetését, nem is érdekel. Egyik haver mondta el magától, de csak mert beszélgettük mikor lakást vettek, mi meg elkezdtünk házat épiteni, hogy a mennyi hitelt vettek fel, meg ilyesmi
5/16 anonim válasza:
Én nyíltan beszélek erről a barátaimmal, kollegákkal. Jól keresek, nem érdekel ha más is tudja. Viszont a párom családjával nem beszélek erről, hiába kérdezték többször. Mindenre és mindenkire irigyek, nem kell még ez is.
6/16 anonim válasza:
"Szerintem is, csak pont az imént olvastam itt egy válaszban, hogy egy illető 60 ismerősének a fizetéséről nyilatkozott, így meglepődtem, hogy ez ennyire nyilvánvaló beszédtéma."---KAMU helyett a linket dobjad!
7/16 anonim válasza:
Én nem kérdezek semmi ilyesmit. Ha akarja, úgyis elmondja. Persze én is kíváncsi vagyok, de annyira nem, hogy bunkó legyek.
8/16 anonim válasza:
Dehogy kérdezem. Elég nagy bunkóság.
9/16 anonim válasza:
Nem, leszarom, hogy mas mennyit keres, semmi kozom hozza. Azt sem szeretem, ha az enyemet megkerdezik.
10/16 anonim válasza:
Ha tőlem megkérdezik, elmondom.
Nem értem,hogy ezt miért kell titkolni.
Max az titkolja,aki cikinek érzi, mert keveselli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!