Nettó 350 000 Ft-os fizetés multinál kevésnek számít?
2019 novemberében kezdtem el dolgozni a cégnél, nettó 275 000-ért vettek fel pályakezdőként, 2020 évvégén emeltek 300-ra, 2021 évvégén pedig 350-re.. Az első két évben még örültem is ezeknek az összegeknek tekintve, hogy szegény családból jöttem. Az utolsó emelés óta viszont úgy érzem, hogy ez kevés, nehezen jutok vele egyről a kettőre.. hasonló pozícióban lévő munkatársaim fizetését nem tudom, így nincs viszonyítási alapom.
Közgazdász vagyok, számlázási területen dolgozok, operatív munka, kevés hozzáadott értékkel. Idővel szeretnék váltani, viszont a vezetői pozíciók nem nekem valók..
Szerintem kevés.
Nem vagy már kezdő.
Nettó 400 simán lehetne.
Attól függ, hogy milyen a nyelvtudásod.
Ha folyékonyan beszélsz legalább egy idegen nyelvet akkor kevés.
A számlázás azért tényleg nem a szakma csúcsa sajnos, de ez a fizetés lehetne attól még több...
Én a helyedben megpróbálnék átmenni valami magasabb hozzáadott értékű területre, 2-3 év tapasztalattal már igazán kereshetnél 400-450 nettó körül.
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Én is úgy érzem, hogy nettó 400-450 között lenne az az összeg, amivel elégedett lennék. Minden év végén jobb esetben 10% körül szokták emelni a fizetéseket (ha a cég anyagi helyzete megengedi és elégedettek az adott ember munkájával, a legutóbbi emelésnél csak az volt a szerencsém, hogy rendhagyó módon mindenki fizetéséhez hozzáadtak még pár százalékot), ha ezt veszem alapul, akkor leghamarabb 2024 januárjától haladom meg a 400-at..
Budapesti cég, németül és angolul beszélek erős középszinten
Nem vagy alulfizetve, a br. 580k még reális lehet, de a br. 685k az még nem a te fizetési szinted.
De rohadt egyszerűen ki lehet deríteni, linkedin ill profession - pályázz meg pár állást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!