Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nettó 350 000 Ft-os fizetés...

Nettó 350 000 Ft-os fizetés multinál kevésnek számít?

Figyelt kérdés

2019 novemberében kezdtem el dolgozni a cégnél, nettó 275 000-ért vettek fel pályakezdőként, 2020 évvégén emeltek 300-ra, 2021 évvégén pedig 350-re.. Az első két évben még örültem is ezeknek az összegeknek tekintve, hogy szegény családból jöttem. Az utolsó emelés óta viszont úgy érzem, hogy ez kevés, nehezen jutok vele egyről a kettőre.. hasonló pozícióban lévő munkatársaim fizetését nem tudom, így nincs viszonyítási alapom.

Közgazdász vagyok, számlázási területen dolgozok, operatív munka, kevés hozzáadott értékkel. Idővel szeretnék váltani, viszont a vezetői pozíciók nem nekem valók..

2022. ápr. 21. 17:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen rendben van ez a fizetés 2 éves tapasztalattal. Sőt, elég rendesen emeltek ahhoz képest, hogy náluk kezdtél. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne próbálkozhatnál máshol, de szerintem ez teljesen jó fizetés.
2022. ápr. 21. 23:01
 12/12 anonim ***** válasza:
83%
2,5 év után teljesen jó fizetés még Budapesten is.
2022. ápr. 25. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!