Milyen olyan szakmák, munkák vannak, amikhez nem kell diploma, mégis jól lehet keresni velük?
Kérdező és válaszadók!
Akkor pontot tennék a kérdésre. :D
15 éve dolgozom az építőiparban Burkolóként, hideg és meleg.
Ezen kívül van tapasztalatom, a kőműves és Festő mázoló, szakmában.
Hetente 1 millió forint burkolóként, na itt jót nevettem.... :D :D :D
Nem számít, hogy mennyire el ismert egy szakember és mennyire ügyes, ennyi pénzt meg keresni hetente NEM LEHET SEHOGYGYAN SE!!!!
Én keresek havonta 300-600 közötti összeget, ez bőven függ az év szakoktól, hogy milyen idő van.
---------------
gyakorikérdések= gyakorihülyék
Akik nem értenek valamihez, akkor miért kell marhaságokat írni????
4: mondj másik olyan szakmát, ahol diploma nélkül 600 ezret lehet keresni? Ilyenek nagyrészt az építőiparban vannak most. Aztán majd ha beüt a krach, ez az ágazat fog először megpusztulni. Én még emlékszem a 2010es évekre, amikor a korábbi építőipari, menő vállalkozók hetente hívtak MLMes rendezvényekre, mert csak ilyen helyeken találtak "állást".
A milliós összegek nyilván gyks hozzáköltés, de tény, hogy jól lehet vele keresni, ahhoz képest, hogy nem kell hozzá diploma.
7- es fodrász tényleg jó kereső szakma?
Csak mert én kórházban dolgozom, és az egyik takarítónő fodrász, ennek ellenére takarítóként dolgozik, időnként munka után meg levágja a betegek haját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!