Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen jól fizető, de kreatív...

Milyen jól fizető, de kreatív szakmák vannak?

Figyelt kérdés
Nyelvszakot végeztem, idegenvezető végzettségem is van, de eddig az a tapasztalatom, hogy vagy ilyen, vagy olyan szakma létezik. Programozás kitanulásán is gondolkodtam, de az unalmas és jól fizető. Milyen irányban induljak?

2020. júl. 5. 11:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
Döntsd el,hogy mi érdekel.Tanítani szeretnél nyelvet mondjuk,vagy esetleg utazási irodáknál idegenvezetőként dolgozni.Programozásba belekóstoltam,de humán beállítottságuként,nekem az sokszor magas,és kínai.
2020. júl. 5. 11:58
 2/12 A kérdező kommentje:
Idegenvezető szívesen lennék, de szezonális (legalábbis ha nem tévedek). Tanítás pedig unalmas és nem megfizetett, és túltelített is.
2020. júl. 5. 12:04
 3/12 anonim ***** válasza:
27%
Gyári szalamunkás
2020. júl. 5. 12:21
 4/12 A kérdező kommentje:
Ha nincs értelmes gondolatod, ne írk ide!
2020. júl. 5. 12:37
 5/12 anonim ***** válasza:
Kreatív könyvelés.
2020. júl. 5. 13:11
 6/12 anonim ***** válasza:
Ux/UI Design? Kreatív, jó az idegen nyelv is hozzá, számítógépen végezhető, keresett, de nem annyira monoton, programozás.
2020. júl. 5. 13:30
 7/12 A kérdező kommentje:
Webdesigner magyarul? Köszönöm, ez jól hangzik!
2020. júl. 5. 13:39
 8/12 anonim ***** válasza:

Egy kis olvasnivaló a témában:

[link]

2020. júl. 5. 13:40
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. júl. 5. 13:44
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

"Programozás kitanulásán is gondolkodtam, de az unalmas és jól fizető."

Unalmas? Ennél sokoldalúbb, kreatívabb szakmát gyakorlatilag nem tudnék mondani. Vannak nyilván egyhangúbb részei, de általában véve számomra olyan, mintha mindig logikai feladványokat oldanék. Meg ne tudják a főnökeim, hogy ezt ingyen is élvezem :D

2020. júl. 5. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!