Megfelelő állás egy kreatív, energikus, színes, vidám egyéniségnek?
Sziasztok! Tanácstalan vagyok a jövőmmel kapcsolatban. Hátha vannak itt olyanok akik több lehetőséget ismernek a magamfajtáknak mint én.
Magamról: 18éves leszek, jó tanuló, kitartó, céltudatos, erős egyéniségű, vezető típus vagyok. Színesség, jó kedv jellemez, de emellett nem marad el az erős vélemény, a komoly gondolkodás, empátia.
Álmom volt pszichológussá válni, viszonylag otthon, vagyok a szakmában, a hétköznapi negativitása miatt mondtam le róla. Emellett life coach, párkapcsolati tanácsadó és dietetikus is szóba jött. Ami jól megy az a vezetés, szervezés, ebben kihasználhatom a kreativitásomat is meg hogy manipulálom az időt, jól bánok vele tehát nagyon. Rendezvényszervezőt ajánlottak még, de úgy tudom arra nincs kereslet nagyon. Tudnátok segíteni esetleg? Köszönöm. :)
"Tanácstalan vagyok a jövőmmel kapcsolatban."
Elsőnek ajánlanám a KARRIER kategóriát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!