Egy kezdő progarmozonak a fizetése tényleg 350ezer nettó? Tényleg ilyen keveset kapnak?
#23 az a szep benne, hogy ez egy opcio, de nem kotelezo.
En pl. eleve motoros asztalt hasznalok, tehat felvaltva dolgozok allva es ulve, kozben csinalom a dolgomat a lakasban, megebedelek, elmegyek boltba, edzeni, takaritok stb.
Aki tespedni akar egesz nap, az pedig ugyanugy megteheti. Egyeni preferencia kerdese.
#26 a mai korszeru monitoroknak nincs semmi maradandoan karos hatasa a szemre. Max elfarad a szemed, ha tul sokat nezed.
Mivel te osztod be az idodet es barmikor tarthatsz szunetet, igy meg ettol sem kell tartani.
28# Mondjuk ezt még annyival finomítanám, hogy a programozóknak sem jó a sok ülés.
Pl.: Nekem krónikusan benyullad a csípőm, talán lumbágónak hívják. Az izmok megrövidültek a sok üléstől és emiatt nyomják az idegeket.
Konkrétan 2 héten át úgy mozogtam, mint egy mozgássérült.
A szememm is romlott a folyamatos monítor nézéstől, jövőhéten megyek optikába szemfelmérésre.
Mindezet úgy, hogy amúgy sportolok, tehát nem 0-24-ben ülök, eszek és fekszem.
Tehát a programozók munkakörnyezete sem feltétlenül egészséges.
Persze ettől még szerintem is jobb munka és kevésbé megterhelő, mint egy bármilyen építkező ipari munkásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!