Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az építőmérnökök miért ilyen...

Az építőmérnökök miért ilyen alulfizetettek?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 16. 22:55
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

20*

A relatív jó fizetés is csak egy abszolútban vett magas fizetés után értelmezhető, viszonyítások megtétele után. Abban viszont igazad van, hogy almát, a kenyérhez, majd a sövénynyíróhoz ne hasonlítsuk egy lapon.

Csak akkor hol van ennek a vége ezen gondolatmeneten futva?

Az egy másik tényező, hogy ki hol van, vagy ki mit csinál. Szerintem, nagyon, nagyon másik és semmi köze a fizetéshez.

2023. ápr. 11. 10:07
 22/23 anonim ***** válasza:
Nem egy megbecsült szakma ez, és sztem az iparág is elmaradott felfogasilag. Nem hogy ilyen home office meg hasonlok nincsenek, de pl én is baromi nehezen találtam olyan helyet ahol nem napi 10 óra meló van. Egy xar ez az egész.
2023. ápr. 18. 06:22
 23/23 anonim ***** válasza:
Aki jol akar keresni annak nem ajánlom ezt a szakot.
2023. júl. 7. 05:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!