Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Férfi létedre te tudnál szex...

Férfi létedre te tudnál szex chatből élni vagy inkább nehéz fizikai munkára mennél??

Figyelt kérdés
Vagy mit tennél ha semmiben nem vagy jó? Onlineallas meg cloudworkes ilyen helyeken tudnál dolgozni? Tényleg én vagyok a hülye ha nekem nincs gyomrom ehhez? Sokak szerint álom meló de nekem elveszi a maradék élet kedvem is. Elég undorító.

2022. ápr. 16. 12:58
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Mert iszonyúan magas az óra díj. Eddig vettem ötvenet még kell 15-20 de az még drágább lesz minden óra 1800 ft al mint eddig mert emeltek. A jogosítvány konkrétan luxus lett
2022. ápr. 17. 00:07
 12/16 anonim ***** válasza:

főleg, ha suttyó, lehúzós oktatód van (amilyen a többség).

20 óra alatt lehetetlen megtanulni vezetni, aki átmegy elsőre, az általában szerencse jóformán, + lejattolja

2022. ápr. 17. 07:06
 13/16 anonim ***** válasza:
Jogsival el tudsz menni étel futárnak, az is jól fizet. Rengeteg lehetőséged van, csak nyisd ki a szemed.
2022. ápr. 17. 07:32
 14/16 anonim ***** válasza:

8: ritkán olvasni itt ilyen hasznos, építőjellegű kommentet!

Kösz mindenki nevében :)

2022. ápr. 17. 07:50
 15/16 A kérdező kommentje:
De friss jogsival senki nem alkalmaz. Minimum 1-2 év tapasztalat biztos hogy kell. Előbb a vagyonőr tanfolyam kellett volna aztán majd rá ért volna ez.
2022. ápr. 17. 10:57
 16/16 anonim ***** válasza:
jogsi sokkal fontosabb, mint egy vagyonőri okj.
2022. ápr. 17. 12:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!