Elmennél egy gyárba ha többet fizetne mint az irodai melód?
Figyelt kérdés
Egy kisebb cégnél vagyok marketinges. Viszont nagyon nem vagyok megelégedve a fizetésemmel és nagyon sok a munka, több munkakört látok el. Megcsináltam egy IT-s bootcampet, de kezdőként nem igazán akarnak szóba állni velem. Pedig ez volt a B tervem. Teljesen kiégtem már a munkámban, nem bírom tovább csinálni. Egy gyárba felvennének úgy, hogy van diplomám? Már ott is sokkal jobb fizetések vannak, mint nálunk és a műszak vége után nem b*sztatnak, jobb esetben.2022. ápr. 14. 18:14
2/8 anonim válasza:
Ha az éhhalál lenne a B opció, akkor igen, egyébként soha. Az életben nem fogsz tudni onnan kitörni.
3/8 anonim válasza:
Nem, mert fizikailag sokkal keményebb lenne a gyár, annyit meg nem ér a több pénz.
4/8 anonim válasza:
Milyen bootcampet csináltál meg?
5/8 anonim válasza:
Marketingesként minek kínlódsz alkalmazotti munkaviszonyban? Nem véletlenül szabadúszók sokan a szakmában, többszörösét lehet így keresni annak a szar fizunak, amit a cégek odaadnak.
6/8 anonim válasza:
Nem. Már rég szabadúszó vállalkozó lennék a helyedben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!