Jó a meglátásom a nők fizetésbeli különbségéről/igényeikről?
Figyelt kérdés
A legtöbb nő, akik amiatt sírnak, hogy mennyivel kevesebbet keresnek, mint a férfiak, általában a top menedzserek, vállalkozók, vezérigazgatók bérével hasonlítgatják a sajátjukat. Amikről az átlagos férfiak csak szintén álmodozhatnak maximum.
Továbbá a férfiak többet dolgoznak, mint a nők, nincs szülési szabadság, 5 évvel később mehetnek nyugdíjba (holott a nők átlag életkora +8 év), nincs "mensim van nem tudok dolgozni" kivételezés.
A legnehezebb/legveszélyesebb munkát is férfiak végzik.
Egy sparban, tescoban stb ugyan annyit keres mindkét nem.
2022. ápr. 10. 14:57
11/13 anonim válasza:
Ha igaz lenne, hogy a nők kevesebbért hajlandóak dolgozni, akkor nőket alkalmaznak csak mindenhol.
12/13 A kérdező kommentje:
7: ugyan úgy vannak női szakmunkák, varrónő, fodrász, műkörmös, sminkes stb, akik 10x könyebben megkereshetik ugyan azt a pénzt.
2022. ápr. 11. 06:51
13/13 anonim válasza:
Tudom én ám, hogy miért nem szólsz egy szót sem. Biztos szerelmi bánatod van. Én is voltam már szerelmes. Bizony. Én még fiatalkoromban a legyet a röptében. Még magamtól sem voltam biztonságban. De ne szomorkodjál, én is már csak oszlódással szaporodok🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!