Mik azok a gépészmérnöki pozíciók, ahol bruttó 1 millió környéki fizetés általánosnak számít és mi kell oda?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 6. 12:08
11/21 anonim válasza:
De igazából érthető, mert a jövő az informatika. Látod, hogy lassan a robbanómotorokat is felváltja a villanymotor.
12/21 A kérdező kommentje:
Villanymotor az mióta informatika?
Az is gépesz, villamos, mechatros terület.
2022. ápr. 8. 08:14
13/21 anonim válasza:
Inkább mechatros. De már mindenhez kell tudni programozni. Villamosmérnökin is kőkemény programozást tanítanak.
14/21 A kérdező kommentje:
Gépészen is tanítanak.
2022. ápr. 8. 10:56
15/21 anonim válasza:
Szet fog valni hajtastechnikai mernokre 10-15 even belul. Persze mar most is vannak specializaciok, szakmernoki kepzesek. De kulon kari tema lesz, akkora igeny van ra, es akkora a tema. Az ipar es az ipari szakmak is hulyen fogalmazva objektum orientalodnak. A villamosmernok vagy gepeszmernok meg szakiranyonkent is tul nagy teruletet fed le. Minel jobban szelesedik a spektrum az iparban annal jobban kell a technologiakat mint objektumokat lefedni dedikalt mernoki kepzesekkel.
16/21 A kérdező kommentje:
15-Egyetértek. Annyira tág a szakma, hogy msc-n is csak a felszínt kapargatják. És akkor még az egyre nagyobb igényt a szakmai nyelvekre (angol, német, keleti nyelvek), azt is külön lehetne tanulni évekig.
2022. ápr. 8. 12:14
17/21 anonim válasza:
Viszont amilyen mélyen bele kell ásni magad, már nem is éri meg. Jó esetben 5 év sz*pás az egyetem, számold ki burkolóként már összegyűjtesz egy lakásra minimum és azt már ki lehet adni albérletbe.
18/21 A kérdező kommentje:
17-Én elvégeztem a bsc-t 4 éve, már késő ezen gondolkodnom. Msc-re is jártam, de az vicc itthon... Mai fejemmel nem mennék erre a szakra. Gondolkodom is IT tanfolyamokon, szoftvertesztelőn például. Több éves rendes felsőoktatást nem vállalnék be, mert bőven elegem lett az egészből, amilyen itthon ez a rendszer.
2022. ápr. 8. 12:24
19/21 anonim válasza:
Hol végeztél? Én ezért mentem át ssc-re. (egy gépészmérnök)
20/21 A kérdező kommentje:
ÓE-BGK
2022. ápr. 8. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!