Ha gyakornokként lehúztam egy cégnél pár félévet, akkor ha főállásba átvesznek, nagyobb bérigényem lehet, mintha máshova mennék pályakezdőként?
Figyelt kérdés
Mérnök gyakornok vagyok egy budapesti multinál. Ha kövi félévben végzek a gépész msc-vel, akkor kb 1,5 év gyakornokság után a cégnél mi a reális bérigény? Illetve mennyivel többet kérhetek, mint más cégnél?2022. márc. 12. 19:03
1/5 anonim válasza:
Többet? Minimálissal. Persze, ha egyáltalán teljesítettél úgy, hogy érdemes elgondolkozniuk a főállású ajánlaton.
2/5 anonim válasza:
Ha egyébként rendben levőnek látod azt, amit odaraktál, akkor szerintem mondj nagyot! Számolj utána, mennyibe kerül ténylegesen a munkáltatódnak, és legjobb tudásod szerint matekold ki azt is, hogy szigorúan te mennyit hozol vissza neki, és ha óvatos és pontos becslés szerint is nagyon tömöd a zsebüket, akkor mindannyiunk érdekében mondd oda az eredmény minimum 80%-át!
4/5 anonim válasza:
Ez attól függ mennyire vagy könnyen pótolható.
Lehet más is ugyanúgy pár hónap alatt beilleszkedik és jól teljesít a munkában, így nézve nincs akkora előnyöd, hogy nagyobb bérigénnyel lépj fel, mint a többiek.
5/5 anonim válasza:
Milyen projekteken voltál, mennyire voltál aktívan bevonva a customer projektekbe, heti hány órát dolgoztál?
Sajnos a legtöbb multi nem veszi tapasztalati évnek a gyakornokságokat, holott ha jó helyen vagy tanulsz annyit mint főállásban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!