Mik azok a gépészmérnöki pozíciók, ahol bruttó 1 millió környéki fizetés általánosnak számít és mi kell oda?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 6. 12:08
2/21 A kérdező kommentje:
Mondjuk ha egyik ismerősöm senior logistics process developer gépész+műmen alapdiplomával, ő megkereshet ennyit?
A senior az 5+ vagy inkább 10+ évtől számít?
2022. ápr. 6. 12:24
3/21 anonim válasza:
Ahol én eddig dolgoztam (leginkább autóipari multik), ekkora fizetést (mai értéken nézve, évekkel ezelőtt ez nyilván ekvesebb volt) csak a vezető pozícióban dolgozó mérnökök kaptak, de az nem egy klasszikus gépészmérnöki munka.
4/21 anonim válasza:
Az 660 e netto kb. Na ezért hagytam ott a pályát. Gépészmérnöki diplomával egy ekkora fizu az már hatalmas felelősség. Most SSC-ben dolgozok, a stressz kb. 0, netto 400 a fizum. A beforgatott pénzem meg hoz kb havi 80 ezer forintot. Ja, és jó csajok közt dolgozok, ami nyáron azért elég nagy motiváció, legalábbis nekem.
5/21 A kérdező kommentje:
Minden komolyabb pozíció felelősségteljes.
2022. ápr. 6. 12:58
6/21 anonim válasza:
Senior poziban 800-900 simán elérhető Pesten 5-6-7 év alatt.
1 millióhoz már kicsit többet is kell nyújtani. (Több felelősség vagy speciális tudás)
7/21 A kérdező kommentje:
900 és 1 millió között annyit számít az a br. 100 ezer különbözet?
2022. ápr. 6. 14:01
8/21 anonim válasza:
Igen, a brutto 8-900 mar nagyon a plafon "altalanos" gepeszmernoki kompetenciaval.
9/21 anonim válasza:
Azért lassan mindenki ráébred, hogy a legyél gépészmérnök és gazdag leszel mondás már nem igaz. Igazából a szakács fizu már lassan közelít a mérnökihez. Itt ugye számoljuk hozzá, hogy szakácsként nem sz*psz az egyetemen. Szóval az idegrendszered is ép marad.
10/21 A kérdező kommentje:
Akkor egy kalap fos már ez a szakma is.
Kb csak infósnak eri meg lenni.
2022. ápr. 7. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!