Gépészmérnökként hol találhatnék másodállást, vagy kisebb nagyobb megbízást?
3 év technológusi, azon belül CNC lézer és plazmavágógép programozással rendelkezek, valamint van ismeretem hegesztőkészülékek tervezésében is. Jelenleg tervezőmérnökként dolgozok ahol karbantartó állványokat és pódiumokat kell tervezni. Tudom használni a Solid Edge-t, NX-et és Inventort. Szerintetek hol érdemes extra melóért nézelődni? Ti honnan szerezetetek?
Ilyen paraméterekkel azt hinné az ember hogy szarrá keresed magad.
Próbálkozz a linkedin-en.
2022. febr. 23. 21:44
2/19 anonim válasza:
Költözz le a nyugati határ mellé. Aztán szépen járj ki Ausztriába. Lehet, hogy kapnál ilyen tudással 2500 eurót évi 14x. Aztan akkor nem kell a szabadidőt felaldozni masod állással.
2022. febr. 26. 08:16
3/19 anonim válasza:
Mennyit keresel most, hogy másodállás kell?
Amúgy egyéni vállalkozóként simán tudsz munkát szerezni
2022. márc. 1. 08:29
4/19 A kérdező kommentje:
Nettó 360. Az lenne a cél, hogy egyéni vállalkozóként vállaljak kisebb nagyobb munkákat, de eddig nem találtam olyan helyet ahova be lehetne dolgozni. Pont ehhez szeretnék tanácsot kérni, hogy hol lehetne ilyen munkákat találni? A műszaki terület véleményen szerint elég zárt, és nehezen lehet extra melót találni.
2022. márc. 1. 09:03
5/19 anonim válasza:
Hol végeztél? Mester vagy Bsc? Milyen szakirány?
2022. márc. 1. 12:43
6/19 anonim válasza:
Már megbocsáss, de te hülye vagy, 3 év CNC programozási és tervezői tapasztalattal egy autóipari multi ad neked 700-800k bruttót tervezői munkakörben. A JLR folyamatosan keres embert
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!