Gépészmérökként másodállás?
Figyelt kérdés
Gépészmérnökként hol találhatnék másodállást, vagy kisebb nagyobb megbízást?
3 év technológusi, azon belül CNC lézer és plazmavágógép programozással rendelkezek, valamint van ismeretem hegesztőkészülékek tervezésében is. Jelenleg tervezőmérnökként dolgozok ahol karbantartó állványokat és pódiumokat kell tervezni. Tudom használni a Solid Edge-t, NX-et és Inventort. Szerintetek hol érdemes extra melóért nézelődni? Ti honnan szerezetetek?
2022. febr. 23. 18:22
11/19 anonim válasza:
Milyen mérnök? És kb hol keresel állást?
12/19 anonim válasza:
Gépészmérnök. Nem keresek, mert főállásban dolgozok, de ha jönne magától egy másodállás akkor részmunkaidőben esti/hétvégi jelleggel be tudnék dolgozni, praktikusan home-office formában.
13/19 anonim válasza:
12es ProEngineer-hez értesz? Pesti vagy?
14/19 anonim válasza:
13 ProEngineer-rel még nem dolgoztam, bár amennyi szoftver használatát már megtanultam, nem gondolnám hogy ez áthidalhatatlan akadályt jelentene. Nem vagyok pesti.
15/19 A kérdező kommentje:
Na még a végén valaki az én kérdésem alatt talál mellékest. Deal esetén azért valami jutalék járna nekem :D
2023. febr. 1. 16:07
16/19 anonim válasza:
14-es melyik megyében élsz? mehet a HO, de azért heti egyszer muszáj lenne konzultálnunk.
17/19 NTBS válasza:
Simán lehet.
Nézegesd a netes álláshirdetéseket.
18/19 anonim válasza:
Én konkrétan alvállalkozókat keresek, de nem olyan meló, hogy mellékállásban lehet csinálni
19/19 A kérdező kommentje:
#18 Esetleg megírnád privátban, hogy miről lenne szó?
2023. febr. 1. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!