A legelső interjún milyen témák jönnek elő?
Figyelt kérdés
Úgy értem mikor több körös az interjúztatás.2022. márc. 31. 08:49
1/6 anonim válasza:
Attol fugg milyen kor.
Legtobbszor hr korrel kezdik, ott ki vagy mit csinaltal, milyen bersavot varsz el ( bar ez nem mindenhol kerul elo elso korben ), bemutatjak a poziciot es meselnek a cegrol.
Masodik kor technikai szokott lenni ott elozo szakmai tapasztalatod es szakmaddal kapcsolatos kerdesek merulnek fel
3/6 A kérdező kommentje:
Ha én teszek fel kérdéseket, itt már bele lehet menni a hogy néz ki egy munkanap, vannak e megterhelőbb időszakok, stb. témákba? (Most hogy leírtam, szerintem igen, mert gondolom mindenki célja mielőbb lezárni, aki valami miatt nem passzol.)
2022. márc. 31. 09:12
4/6 anonim válasza:
Ezekre honnan tudna valaszolni a HR-es kislany? Ilyeneket a hiring managertol es a technikai interjuztatoktol erdemes megkerdezni.
5/6 A kérdező kommentje:
Mert a hr-es nem beszéli át ezeket a céggel, aki felbéreli? Ha még cégen belüli, akkor csak tudja.
2022. márc. 31. 10:31
6/6 anonim válasza:
Honnan tudna? Ez csapatonkent/projektenkent eltero.
De akkor kerdezd meg tole, max hulyenek nez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!