Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nehéz ennyire elhelyezke...

Miért nehéz ennyire elhelyezkedni most?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kérdésem, hogy akik állástalanok, szintén nem találnak egykönnyen munkát?

26 éves férfi vagyok, nem érzem magam hülyének, van középfokú végzettségem, ezen felül egy felsőfokú Számítástechnikai is. Rendelkezem jogosítvánnyal, saját autóm van (Audi a4), és már fél éve nincs munkám, holott rengeteg önéletrajzot elküldtem, motivációs levelekkel (ahol kérték), és hiába.

Lassan kiapadnak a tartalékaim, és a bank is nyögdécsel az el-el maradt hiteltartozás miatt.

Nem tudom, velem van a baj, vagy a világgal? oO

De mindenesetre furcsa, hogy alig hívtak be állásinterjúra, kb 8x, holott az elküldött jelentkezések száma meghaladja a 100-at!

Próbáltam személyi, magánsofőri állást is, de az sem akar összejönni, stb.

Jelenleg pizzafutárkodom - igen az Audival - de elég rossz szemmel néznek rám, hogy ekkora böhöm autóval ezt csinálom, de a napi pénzre meg szükségem van.

Véleményeket esetleg javaslatokat várok, ki hogyan oldotta meg állástalanságát. Egyedülálló vagyok, tehát egy havi pénzkiesés, az elég rendesen padlóra küldene, csak a napi illetve 2-3 napi fizetés jöhetne most szóba. Esetleg ha ajánlatod lenne azt is szívesen fogadom, lehet az BÁRMI ;))))))))

Köszönöm.

2010. szept. 14. 17:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül, sajnos valóban nagyon nehéz manapság elhelyezkedni. A oka az, hogy áll a gazdaság.
2010. szept. 14. 19:26
 2/3 anonim ***** válasza:

"Nem tudom, velem van a baj, vagy a világgal? oO"

A világgal elsősorban, de veled is, hogy ebben a nyomorult világban hitelt vettél fel. Nem a bank fog nyögdécselni, hanem te.

2010. szept. 15. 01:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Nos, nem nagy összegű a hitel 500.000,-Ft de muszáj volt.
2010. szept. 15. 02:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!