Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Havi nettó 110e Ft plusz...

Havi nettó 110e Ft plusz fizetésért ingáznál ilyen feltételekkel?

Figyelt kérdés

- 230 km távolság, hétvégente autóznál haza

- teljes utiköltséget nem fizetik, csak 9 Ft/km-t

- a szállás viszont biztosított

- helyi közlekedés biztosított

- a munka érdekes, van benne fejlődési lehetőség mind szakmailag, mind anyagilag

- most nettó 260-at kapok, a másik helyen lenne 370.

Saját családom még nincs. Hitelem, albérletem nincs. A 260-ból hó végére nem nyomorogva pont kijövök, de megtakarítani nincs igazán lehetőségem. 370-ből több lenne a költség az utazás miatt, de mégis megmaradna a bő fele. Ami még kérdés az üzemanyagárak májustól. Ha kilőnek 800-1000Ft/literre, akkor már pár tízezer forint miatt én is azt mondanám, hogy nem éri meg. De nekem most kell döntést hoznom.

2022. márc. 28. 09:01
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Mint mondtam, én is ettől tartok. Ezért kérdezem.
2022. márc. 28. 11:18
 12/17 A kérdező kommentje:

"oké, de szülőkhöz azért gondolom felnőttként nem mész haza minden egyes hétvégére."

Nem csak szülőkről van szó. A saját házamat csak bezárom, és hónapokig, évekig rá se nézek? Háziállatot odaajándékozom valakinek vagy menhelyre adom? Mert bérelt lakásba nem vihetem. Barátokkal, ismerősökkel azonnal megszakítok minden kapcsolatot, többet soha nem találkozom velük? Párommal azonnal szakítanom kell, mert ő nem biztos, hogy fog tudni azonnal utánam jönni?

Lehet ezek másnak nem kérdés és megy azonnal. Én pedig valamit rosszul csinálok, hogy ezen hosszasan gondolkozom és nem könnyű eldöntenem.

2022. márc. 28. 11:24
 13/17 anonim ***** válasza:

A saját ingatlan ilyenkor ki szokták adni.

A háziállat nem lesz el egyedül nélküled, ha csak hétvégén mész haza. Szóval ez sehogy se jó. Nagyon sokan élnek bérelt lakásban kutyával/macskával.

Barátokkal, ismerősökkel lehet tartani a kapcsolatot. Max. kevesebb lesz a találkozás.

Nem írtad, hogy van párod.

Egyébként azt sem írtad, hogy van saját házad. Szóval úgy is lehetett érteni, hogy még szülőkkel élsz, és nincs semmi kötöttséged.

2022. márc. 28. 12:08
 14/17 anonim ***** válasza:

Tehát kb. Debrecenből mennél fel Budapestre minden héten, mintezt nyavajás 110 ezerért? Számolj már utána! Most 480Ft a benzin, de az árstop után fel kell készülni a tartós 600 forint fölötti árra.

Egy takarékos kisautó fogyaszt 6 liter körül, az a 480-as árral 29 forint kilométerenként, amiből 20 forint saját költség. Ha hétvégente mégy haza, akkor havi 1840 km-t autókázol, ami 36800 forint, tehát rögtön már csak 73 ezer pluszról van szó.

Én tuti nem vállalnám, 110 ezer forint nem olyan sok. Én pl. most akarok majd fizuemelést kérni és nettó 110-től azért több emelésre számítok.

2022. márc. 28. 12:21
 15/17 anonim ***** válasza:
36%
Ha van saját házad, nem kell fizetned albérletet, nincs hiteled, akkor mégis, hogy jössz ki nyomorogva 260 nettóból???
2022. márc. 28. 12:26
 16/17 anonim ***** válasza:
69%

Ne haragudj, de ha saját ház, semmi hitel, se család, se gyerek, akkor valamit nagyon elbaltázol, hogy nem jössz ki a 260-ból!

Mi a feleségemmel KETTEN kijövünk 440-ból úgy, hogy ebben benne van 120 ezer forint hitel, plusz háziállat van, plusz bérelünk egy garázst a kocsinak.

2022. márc. 28. 12:32
 17/17 anonim ***** válasza:
69%
Ja, hát apró részlet a saját ház, a háziállat, a párkapcsolat... Mivel ezeket meg se említetted, talán jogosan gondoltuk, hogy tök független vagy.
2022. márc. 28. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!