4 órás részmunkaidőben takarító 8 általános végzettséggel.
2021. aug. 31. 18:27
3/13 anonim válasza:
Ennyivel kezdtem egyetemen masodevesen nyaron infoban.
2021. aug. 31. 18:39
4/13 anonim válasza:
Pályakezdőként sehol nem kapsz netto 260-at, de 1-3 év munkatapasztalattal akár a netto 300-400-at is megkeresed egy jó szakmában. Nyelvtudás, végzettség irreleváns, pozíciót nem te választod meg, vezető állást meg nem kapsz kezdőként, ahol másokat irányítasz.
2021. aug. 31. 18:39
5/13 anonim válasza:
4-es, te nagyon el vagy tévedve. Mi az, hogy irreleváns a végzettség és pláne a nyelvtudás?
Pályakezdőként sehol nem kapsz 260 nettót? Budapesten egy normálisabb mérnök (info, villamos, gépész, nem pedig élelmiszer"mérnök" meg állattenyésztő "mérnök") sehol nem kap 300 alatti kezdőfizetést. Gyakornoki tapasztalattal a nettó 400-as kezdő elérhető.
2021. aug. 31. 18:45
6/13 anonim válasza:
Inkább áruld már el hogy jön ki neked a netto 400, a bruttó 200-ból... Már másodszor kell kérdeznem, mert nem válaszoltál rá. És még én vagyok eltévedve... Eszem megáll komolyan mondom.
"Mi az, hogy irreleváns a végzettség és pláne a nyelvtudás?"
Kérhetik, elvárhatják, de nem kap érte plusz fizetést. Ergo irreleváns fizetés szempontjából. Egy normális munkahelyen úgy sem azt fogják felvenni, aki jobb papírt lobogtatni, hanem aki átmegy az interjún. Ezt nem a végzettsége és a nyelvtudása fogja eldönteni, hanem a szakmai tapasztalata és az egyéb faktorok (személyisége, hozzáállása, stb.).
2021. aug. 31. 18:48
7/13 anonim válasza:
Közben törölve lettek a válaszok, így sajnos értelmét vesztette az eszmecsere. A lényeg az, hogy nem kiemelkedő az ajánlat.
2021. aug. 31. 18:50
8/13 anonim válasza:
Honnan jön a bruttó 200? Esküszöm nem értem, miről hadoválsz. Szerintem kezeltesd magad.
2021. aug. 31. 19:29
9/13 anonim válasza:
csoportvezető vagyok egy multinál(adminisztráció), 7 embert irányítók. Nincs meg a nettó 240e, Pest megye.
2021. aug. 31. 21:41
10/13 anonim válasza:
Műszakvezető vagyok Kecskeméten a Mercedes egyik beszállítójánál, 3 műszakban, úgy hogy ez az első állásom, és kicsivel több mint egy éves a munkaviszonyom netto 340-350 szokott lenni a fizetésem plusz negyedéves prémiumok, plusz jövőre az SZJA mentesség. Úgyhogy én relatíve pályakezdő vagyok meg van 300k fölőtt a nettóm mindig, szerencsésnek mondhatom magam így azt hiszem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!