Letezik meg olyan munkahely ami hetfotol pentekig tart 8 oras es hetvege az szabad?
Figyelt kérdés
Mindenhol benne vannak a hetvegek is. Eskuszom meg az se zavarna ha 150 ezret keresnek havonta, de nekem fontos a szombat vasarnap. Letezik meg ilyen? Es persze normalis 8 oras bejelentettel. Akinek ilyen beosztasa van, hol dolgozik?2022. márc. 27. 19:38
1/13 anonim válasza:
Megis mi a szakmad?
Egy rakás mhely van ilyen, de ahhoz azert kell szakma... v diploma...
2/13 anonim válasza:
Van egy csomó. Felcsapod az állásportálokat és megnézheted mi a kínálat.
3/13 anonim válasza:
Bármilyen irodai adminisztráció ilyen. Vagy állami helyek. Vagy bank. Vagy tanár. Rengeteg a lehetőség, de kérdés, hogy mihez értesz és mik a képesítéseid, ami alapján keresgélhetsz.
4/13 anonim válasza:
Persze h létezik ilyen hely. Tuti infó, diploma óta csak ilyenben dolgozok.
6/13 anonim válasza:
Én is mindig ilyenben dolgoztam, kérdés, hogy mi a végzettséged. Pincérként pl. biztos nem találsz.
7/13 anonim válasza:
Persze pl legyél network designer a BT nél
8/13 A kérdező kommentje:
Skociaban szereztem erettsegit, angolul jol beszelek. Eddig dolgoztam eladokent, futarkent es most recepciozok 1 eve.
2022. márc. 27. 20:44
9/13 anonim válasza:
Szerintem SSC. Admin munka is van.
10/13 anonim válasza:
Az angolos vonalon kene valami irodai melot nezned.
Az ssc jo lenne, csak ritka ahol eleg az érettségi. De valami konnyu egyetemet csinálhatnál (bármilyen szakot elfogadnak), akkor tuti helyed lenne egy ssc-ben. Ott tuti nincs hetvegi melo, de van eloleptetes meg jo fizu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!