A munkahelyeteken marad a home office vírus után?
A kérdés adott: mi a munkahelyetek hozzáállása a home officehoz? Bevált esetleg és maradhat mindenki távmunkában, hibrid megoldást akarnak bevezetni, esetleg mindenkit visszarendelnek az irodába? Hogy éreztek az intézkedésekkel kapcsolatban?
Írjátok le azt is, hogy mekkora, milyen cégnél dolgoztok (multi, KKV, állami szféra, etc.)
Szerintem a cég fele fel is mondana azonnal ha újra bevezetnék a bejárást.
Szoftvercég, Bp, multi, 1400 alkalmazott
Maradunk full HO-ban. Vissza sem tudna mindenki menni, mert nem bérlünk már ugyanannyi irodát és páran amúgy is vidékre költöztek. Illetve, a cég perspektívát lát abban, hogy lenyúlja azokat az embereket, akiket máshol vissza akarnak rendelni heti 1-2 napban.
Szoftvercég, Bp, multi, 1000+ alkalmazott.
Full ho, én már iroda közelébe se megyek ebben az életben.
Szoftvercég, Bp, multi, 700 körüli alkalmazott
Full HO, hazai kisvállalkozás.
Előtte is volt lehetőség home officera igény szerint de most az iroda is jóval kisebb.
Mi döntünk, arra gondoltam hetente-kethetente bemegyek egyszer csacsogni, elintézni a budapesti ügyeket és csókolom.
Két gyerek mellett ennyi kimozdulas kell is...
Nálunk nagyrészt hibrid. Mindenkinek a munkájától függ, nálunk sokaknak nehéz lenne megoldani a full HO-t munkafolyamatok miatt.
BP, autoipari multi, leginkább SW oldal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!