Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A munkahelyeteken marad a...

A munkahelyeteken marad a home office vírus után?

Figyelt kérdés

A kérdés adott: mi a munkahelyetek hozzáállása a home officehoz? Bevált esetleg és maradhat mindenki távmunkában, hibrid megoldást akarnak bevezetni, esetleg mindenkit visszarendelnek az irodába? Hogy éreztek az intézkedésekkel kapcsolatban?

Írjátok le azt is, hogy mekkora, milyen cégnél dolgoztok (multi, KKV, állami szféra, etc.)

2022. márc. 27. 12:24
A kérdező szavazást indított:
Ezután is az otthoni munkavégzés lesz a módi, irodába nem kell bejárni.
Hibrid megoldás lesz (heti 2-3 iroda, 2-3 home office).
Teljes időben vissza kell menni az irodába.
Egyéb, leírom kommentben.
31 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem a cég fele fel is mondana azonnal ha újra bevezetnék a bejárást.

Szoftvercég, Bp, multi, 1400 alkalmazott

2022. márc. 27. 12:26
 2/12 anonim ***** válasza:
80%
Nálunk a vírus alatt se nagyon volt home office. Nagyon nehéz otthonról, számítógép előtt ülve szétszerelni és javítani a fröccsöntőszerszámokat.
2022. márc. 27. 12:56
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

Maradunk full HO-ban. Vissza sem tudna mindenki menni, mert nem bérlünk már ugyanannyi irodát és páran amúgy is vidékre költöztek. Illetve, a cég perspektívát lát abban, hogy lenyúlja azokat az embereket, akiket máshol vissza akarnak rendelni heti 1-2 napban.

Szoftvercég, Bp, multi, 1000+ alkalmazott.

2022. márc. 27. 12:56
 4/12 anonim ***** válasza:
89%

Full ho, én már iroda közelébe se megyek ebben az életben.

Szoftvercég, Bp, multi, 700 körüli alkalmazott

2022. márc. 27. 13:13
 5/12 anonim ***** válasza:
92%

Full HO, hazai kisvállalkozás.

Előtte is volt lehetőség home officera igény szerint de most az iroda is jóval kisebb.

Mi döntünk, arra gondoltam hetente-kethetente bemegyek egyszer csacsogni, elintézni a budapesti ügyeket és csókolom.

Két gyerek mellett ennyi kimozdulas kell is...

2022. márc. 27. 13:16
 6/12 anonim ***** válasza:
7%
Ez a kérdés 1 éve volt aktuális, az meg már olyan régen volt, alig emlékszik rá az ember.
2022. márc. 27. 13:59
 7/12 anonim ***** válasza:
33%
Természetesen nem vagyok hajlandó bemenni a munkahelyre havi nettó 3 millióért, ebben a hónapban még fizetésemelés sem volt! Gyakoris Programíró Józsika, multi, 80000 fő 💩
2022. márc. 27. 14:28
 8/12 anonim ***** válasza:
89%
Hibrid van, szerintem nem a legjobb, mert azon a 2 napon sincs sok értelme bent lenni, de ez van.
2022. márc. 27. 16:35
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nagyrészt hibrid. Mindenkinek a munkájától függ, nálunk sokaknak nehéz lenne megoldani a full HO-t munkafolyamatok miatt.

BP, autoipari multi, leginkább SW oldal

2022. márc. 27. 16:40
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Hibrid lesz, de sokan kapnak kivételt, gyakorlatilag akármilyen ürüggyel.
2022. márc. 27. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!