Van itt olyan, aki kar teljesen elszegenyedett a virus miatt mert elvesztette a munkajat?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 13. 05:34
2/27 anonim válasza:
Aki teljesen elszegényedett, az nem tud ide írni, mert nem tud netet fizetni!
3/27 anonim válasza:
Nem ismerek ilyen embert, dacára annak hogy elég sok embert ismerek.
4/27 anonim válasza:
Én sem ismerek ilyen embert - valahogy "mindenki" (akit ismerek vagy akiről hallottam) átvészelte.
5/27 anonim válasza:
Én sem ismerek ilyet, mert váltottak területet, nagy részt sikerrel így van munkájuk, utcára senki nem kerül.
6/27 anonim válasza:
Én sem ismerek ilyet. Olyat igen, aki teljesen kezdi kimeríteni mindennemű tartalékát, mert egyikőjük gyed-en van, a férfi pedig elveszítette az állását.
7/27 anonim válasza:
Aki teljesen elszegenyedett, az nem tudna itt internetezni a szamitogepen/okostelefonjan.
8/27 anonim válasza:
Csak sírást hallok én is, de mindenkinek sikerül megoldani a baját. Ok, nem keresnek nettó fél misit, mint a vendéglátásban, de ezzel most együtt kell élni. Itt a fővárosban tényleg csak az nem dolgozik, aki nem akar.
9/27 anonim válasza:
Vendeglatas fél misi? Heti 40 órában? Nem sok ilyen lehetett.
Én inkább attól félnék (ha érintene mondjuk vállalkozóként), hogy ha egyszer vissza nyithat majd minden és újra berobban a turizmus akkor honnan akasztanak le rengeteg munkaerot.
El bírom képzelni, hogy sokan váltottak olyan munkára, hogy ilyesmi máskor ne történjen velük és már nem fognak visszatérni a vendeglatasba.
10/27 anonim válasza:
#8 "Itt a fővárosban"
Megsúgom, hogy az ország lakosságának több, mint 80%-a nem a fővárosban él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!