Van itt olyan, aki kar teljesen elszegenyedett a virus miatt mert elvesztette a munkajat?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 13. 05:34
11/27 anonim válasza:
Akiket én ismerek és vendéglátásban dolgoztak hotel, étterem, stb. nagyon várják, hogy vissza mehessenek, azok a cégek lesznek bajban, akiktől ezek az emberek majd tömegesen felmondanak! Csak szólok.
12/27 anonim válasza:
Azt is érdemes lenne definiálni hogy mit ért a kérdező "teljes elszegényedés" alatt. Én spec vidéken élek és nem látom hogy húú de elszegényedett volna itt a társadalom. Nyitás után annyi ember volt a bevásárlóközpontokban mint a nyű. Kisgyerekek kint hagyva a fastfashion ruházati üzlet előtt, mert hogy korlátozzák hogy hányan lehetnek egyszerre az üzletbe, de szuperplázaanyucinak kellettek biztos az új ruhák.
13/27 anonim válasza:
"azok a cégek lesznek bajban, akiktől ezek az emberek majd tömegesen felmondanak!"
Kérdés az, hogy majd szeretnének-e visszamenni abba a kiszolgáltatottságba? Szerintem sokan nem fognak visszamenni vendéglátózni, vagy csak akkor, ha tényleg nagyon jó lesz a kereseti lehetőség.
14/27 anonim válasza:
"Azt is érdemes lenne definiálni hogy mit ért a kérdező "teljes elszegényedés" alatt."
Megy a sírás, ahogy írtam és lehet nyugodtan lepontozni, a tényeken nem változtat.
15/27 anonim válasza:
13as pedig akiket ismerek nagyon vágynak vissza, mert ott érezték jól magukat akár mennyire is hihetetlen, valaki hotelben szobalánykodott és nagyon szerette, és ott aztán van pörgés egész nap és piszok fárasztó a 8 óra is. Mégis vissza vágyik! És sorolhatnám még hányan vannak akiket ismerek.
16/27 anonim válasza:
Én igen nem tudom mi lesz, nagyon rossz kedvem van ez miatt.
17/27 anonim válasza:
nem nagyon. sokkal több olyan embert látok aki a többszörösét keresi annak mint vírus előtt
18/27 anonim válasza:
3 milli ft helyett most van 700ezer ft-om, meg egy olcsó autóm, de azt legalább nem kell szervizelni, mert egy fapados suzuki.
19/27 anonim válasza:
18as most itt vered a nyálad? Dicsekszel? Bravo...
20/27 anonim válasza:
mióta dicsekvés az, hogy elveszítettem a nem létező vagyonomnak több mint a felét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!