Miért nincs kezdőknek külön minimálbér amíg a próbaidő tart?
Faluhelyen nem egyszerű odaadni egyből a teljes minimálbért olyannak aki nem tudja elvégezni a munkát rendesen, sőt még sok esetben csak kárt okoz..
Miért nem vezetik be, hogy amíg a próbaidő tart addig a munkáltató dönti el, hogy mennyi fizetést érdemel a kezdő munkaerő? Elvégre is ő dolgoztatja , neki kellene elbírálnia mennyit ér a munkája az emberének..
Kelet magyarországi mezőgazdasági vállalkozása van, ha jól emlékszem. Nem kereshet mindenki nettó 800-at mint a budapesti sztárinformatikusok. Nettó 200 szerintem elfogadható egy vidéki kistelepülésen, kelet-mo.-n.
Viszont az úriember stílusa hagy kívánnivalót maga után az tény, én biztosan nem dolgoznék neki ha ilyenekkel jön, hogy Ő tart el engem.
Egy tanulatlan, ostoba, beképzelt falusi földbirtokos lehet aki azt hiszi Ő sz@rta a spanyol viaszt, mert van pár hektár földje és foglalkoztat pár embert.
Nem arról van szó hogy mit tudok és mit nem kifizetni hanem arról, hogy mit ér meg nekem a munkájuk !
A saját zsebemből veszem ki a pénzt azért hogy csak kárt csináljon egy betanuló aztán elmenjen 2 hónap múlva mert nem bírja a munkát??
"Nem, van 3 emberem is akik lojálisak és jó munkaerők 200 ezer forintot is megkeresnek"
Jaaaaj te vagy az a "nekem van 2 prémium szemetes ládám meg egy ingatlanom" válallkozó vagy :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..
Minden vágyam olyan fostömlő :D
Szerelek eleget ilyen fosokat nyugi
"Had tudjam már én kit kell foglalkoztatni és kit nem mikor 10 ember családját tartom el !"
10 embernek adományozol? Ja, gondolom nem, hanem 10 embernek fizeted ki a munkáját. Nem, nem te tartod el őket, ők tartják el magukat abból, hogy a munkájukat adják el neked. Ahogy nem te tartod el a boltost sem, akitől kenyeret veszel, és nem téged tartanak el, akiknek eladod a termékeidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!