Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nincs kezdőknek külön...

Miért nincs kezdőknek külön minimálbér amíg a próbaidő tart?

Figyelt kérdés

Faluhelyen nem egyszerű odaadni egyből a teljes minimálbért olyannak aki nem tudja elvégezni a munkát rendesen, sőt még sok esetben csak kárt okoz..

Miért nem vezetik be, hogy amíg a próbaidő tart addig a munkáltató dönti el, hogy mennyi fizetést érdemel a kezdő munkaerő? Elvégre is ő dolgoztatja , neki kellene elbírálnia mennyit ér a munkája az emberének..

2022. márc. 26. 08:18
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
64%

Kelet magyarországi mezőgazdasági vállalkozása van, ha jól emlékszem. Nem kereshet mindenki nettó 800-at mint a budapesti sztárinformatikusok. Nettó 200 szerintem elfogadható egy vidéki kistelepülésen, kelet-mo.-n.

Viszont az úriember stílusa hagy kívánnivalót maga után az tény, én biztosan nem dolgoznék neki ha ilyenekkel jön, hogy Ő tart el engem.

Egy tanulatlan, ostoba, beképzelt falusi földbirtokos lehet aki azt hiszi Ő sz@rta a spanyol viaszt, mert van pár hektár földje és foglalkoztat pár embert.

2022. márc. 26. 09:36
 22/45 A kérdező kommentje:
Na hát erről beszélek csak sokan itt nem értik ez nem budapest !
2022. márc. 26. 09:38
 23/45 anonim ***** válasza:
97%
Zárd be a boltot, ha a minimálbért nem bírod kifizetni. Nem neked való a vállalkozás.
2022. márc. 26. 09:53
 24/45 A kérdező kommentje:

Nem arról van szó hogy mit tudok és mit nem kifizetni hanem arról, hogy mit ér meg nekem a munkájuk !

A saját zsebemből veszem ki a pénzt azért hogy csak kárt csináljon egy betanuló aztán elmenjen 2 hónap múlva mert nem bírja a munkát??

2022. márc. 26. 09:57
 25/45 anonim ***** válasza:
91%

"Nem, van 3 emberem is akik lojálisak és jó munkaerők 200 ezer forintot is megkeresnek"

Jaaaaj te vagy az a "nekem van 2 prémium szemetes ládám meg egy ingatlanom" válallkozó vagy :D

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..

2022. márc. 26. 10:03
 26/45 A kérdező kommentje:
Mit kötekedsz velem ? Neked 1 se lesz életedben maximum amikor megveszed majd 20 évesen használtan
2022. márc. 26. 10:05
 27/45 anonim ***** válasza:
89%

Minden vágyam olyan fostömlő :D

Szerelek eleget ilyen fosokat nyugi

2022. márc. 26. 10:13
 28/45 A kérdező kommentje:
Ezt te nem szereled öcskös, a hozzád hasonló putrikba nem hordanak ilyen autókat, márkaszervízben vannak szervizelve.
2022. márc. 26. 10:15
 29/45 anonim ***** válasza:
92%

"Had tudjam már én kit kell foglalkoztatni és kit nem mikor 10 ember családját tartom el !"

10 embernek adományozol? Ja, gondolom nem, hanem 10 embernek fizeted ki a munkáját. Nem, nem te tartod el őket, ők tartják el magukat abból, hogy a munkájukat adják el neked. Ahogy nem te tartod el a boltost sem, akitől kenyeret veszel, és nem téged tartanak el, akiknek eladod a termékeidet.

2022. márc. 26. 10:35
 30/45 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem is szánalmas felvetés ez. 50 ezret fizetnél, hogy betanuljon és addig ő éhen is hal melletted, ezt hogy képzeled? Ha nem tudod a minimálbért fizetni akkor ne alkalmazz senkit és ne taníts be senki, mert költséges! Csináld akkor te a munkát!
2022. márc. 26. 10:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!