Miért nincs kezdőknek külön minimálbér amíg a próbaidő tart?
Faluhelyen nem egyszerű odaadni egyből a teljes minimálbért olyannak aki nem tudja elvégezni a munkát rendesen, sőt még sok esetben csak kárt okoz..
Miért nem vezetik be, hogy amíg a próbaidő tart addig a munkáltató dönti el, hogy mennyi fizetést érdemel a kezdő munkaerő? Elvégre is ő dolgoztatja , neki kellene elbírálnia mennyit ér a munkája az emberének..
Ez amúgy trollkodás, vagy komoly.
Ah ennyire gyenge lábakon áll a vállalkozásod, hogy nem tudod bevállalni a kockázatot, hogy esetleg próbaidő alatt nem válik be az alkalmazott, vagy hogy betanulás alatt még nem végzi 100%-osan a munkáját akkor ideje abbahagynod a tevékenységedet, mert nem lehet túl jövedelmező.
Minek vállaljam a kockázatot?? Akkor kérem vissza a befizetett adót is utána , vállalja a kockázatot az állam is !!
Ha már ráköteleznek, hogy mennyit adjak akkor ők is vállaljanak kockázatot vagy határozzam meg én a fizetést !
Abból még magukat nehezen tartják el, nemhogy a családjukat.
Zárdd be a vállalkozásodat, neked nem jött be ez a dolog. De nem baj, hiszen nem kötelező vállalkozni.
Mondjad? Zárjak be egy vállalkozást amivel 10 embert tartok el? Magukat se tartják el?
Hát elég érdekes mert szerintem meg amiatt van étel az asztalon hogy én dolgoztatom őket !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!