Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Falusi vállalkozókat tönkreteh...

Falusi vállalkozókat tönkreteheti ez az emelt minimálbér?

Figyelt kérdés

Miért ugyanaz a minimálbér Pesten mint faluhelyen? Értem én hogy ott kilehet azt a pénzt fizetni meg kell is , de itt faluhelyen ennyi pénzt kifizetni egy kezdőnek főleg nem nagyon éri meg!

Miért nem lehet azt hogy olyan helyeken nagy városokban ahol van sok munkahely de cégek stb ott ez a bér, de faluhelyen ahol nincs annyi pénzt ott kevesebb vagy a vállalkozó szabja meg a bért amennyit ő is ki tud termelni?

2022. márc. 19. 09:53
1 2 3 4 5 6 7
 1/70 anonim ***** válasza:
86%
Na, Döbrögi megint itt van
2022. márc. 19. 10:06
 2/70 anonim ***** válasza:
90%

Ha a falusi vállálkozója nem bírja kifizetni az alkalmazottat, akkor majd megcsinálja a munkát maga. Vagy ha az túl sok lehet neki, akkor felszámolja a vállalkozását és keres magának beosztotti állást.

Nehogy már a vállalkozókat sajnáljuk😂

2022. márc. 19. 10:08
 3/70 A kérdező kommentje:
Vagy átjelenti 4 órába a dolgozót és kész , nem tudom kinek jó ez!
2022. márc. 19. 10:11
 4/70 anonim ***** válasza:
79%
Tavaly is kiköhögted valahogy, most is menni fog.
2022. márc. 19. 10:11
 5/70 anonim ***** válasza:
81%

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..

Csak Döbrögi használja ezen az oldalon a faluhelyen szót.

2022. márc. 19. 10:12
 6/70 A kérdező kommentje:

Szerinted a vállalkozó azért dolgozik, hogy ő semmit se keressen??

Mikor termel ki nekem egy kezdő több mint 200 ezer forintot? Elárulom, soha!

Még kárt is csinálnak inkább nekem sok esetben amíg be nem tanulnak rendesen !

2022. márc. 19. 10:13
 7/70 anonim ***** válasza:
83%
Nem kötelező vállalkozónak lenni. Ha nem birod pénzzel, akkor felszámolás.
2022. márc. 19. 10:14
 8/70 A kérdező kommentje:

Nem azért dolgoztam anno napi 16 órákat hogy most eldobjam magamtól!

Csak az embereimmel csesznek ki ezzel mert akkor majd megcsinálják több embert munkáját egyszerre és kész!

Aztán majd lehet röhögni mint az étel prémiumon amit visszahallottam faluban, hogy szerintük vicc, hát ha vicc akkor el is vettem már karácsonykor se kaptak , ha vicc akkor biztos nem kell az étel a családi asztalra

2022. márc. 19. 10:20
 9/70 anonim ***** válasza:
40%
Foglalkoztasd alkalmiban, amíg betanul. Mi más csak így vagyunk hajlandók a mg munkásokat alkalmazni az elején, egyrészt mert baromira megbízhatatlanok, hol jön, hol nem, másrészt tesznek magasról a munkára, tömegével vágják tönkre a csemetéket. Aki megmarad, az messze minimálbér felett keres (sőt, a garantált felett kapnak a szakképzetlen melósok is), de azért tenni is kell nekik.
2022. márc. 19. 11:05
 10/70 anonim ***** válasza:
78%
Döbrögifalvára befutott a szekér, ami viszi a zinternetet. Fél disznó és söröcske jut még a jobbágyoknak vagy azt már elvitte az emelt minimálbér? Arra azért figyelj, el ne kelljen adnod még egy bömöst, így is égő, hogy kedden és szerdán ugyanazzal az autóval kell járnod.
2022. márc. 19. 11:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!