Falusi vállalkozókat tönkreteheti ez az emelt minimálbér?
Miért ugyanaz a minimálbér Pesten mint faluhelyen? Értem én hogy ott kilehet azt a pénzt fizetni meg kell is , de itt faluhelyen ennyi pénzt kifizetni egy kezdőnek főleg nem nagyon éri meg!
Miért nem lehet azt hogy olyan helyeken nagy városokban ahol van sok munkahely de cégek stb ott ez a bér, de faluhelyen ahol nincs annyi pénzt ott kevesebb vagy a vállalkozó szabja meg a bért amennyit ő is ki tud termelni?
Ha a falusi vállálkozója nem bírja kifizetni az alkalmazottat, akkor majd megcsinálja a munkát maga. Vagy ha az túl sok lehet neki, akkor felszámolja a vállalkozását és keres magának beosztotti állást.
Nehogy már a vállalkozókat sajnáljuk😂
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..
Csak Döbrögi használja ezen az oldalon a faluhelyen szót.
Szerinted a vállalkozó azért dolgozik, hogy ő semmit se keressen??
Mikor termel ki nekem egy kezdő több mint 200 ezer forintot? Elárulom, soha!
Még kárt is csinálnak inkább nekem sok esetben amíg be nem tanulnak rendesen !
Nem azért dolgoztam anno napi 16 órákat hogy most eldobjam magamtól!
Csak az embereimmel csesznek ki ezzel mert akkor majd megcsinálják több embert munkáját egyszerre és kész!
Aztán majd lehet röhögni mint az étel prémiumon amit visszahallottam faluban, hogy szerintük vicc, hát ha vicc akkor el is vettem már karácsonykor se kaptak , ha vicc akkor biztos nem kell az étel a családi asztalra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!