Falusi vállalkozókat tönkreteheti ez az emelt minimálbér?
Miért ugyanaz a minimálbér Pesten mint faluhelyen? Értem én hogy ott kilehet azt a pénzt fizetni meg kell is , de itt faluhelyen ennyi pénzt kifizetni egy kezdőnek főleg nem nagyon éri meg!
Miért nem lehet azt hogy olyan helyeken nagy városokban ahol van sok munkahely de cégek stb ott ez a bér, de faluhelyen ahol nincs annyi pénzt ott kevesebb vagy a vállalkozó szabja meg a bért amennyit ő is ki tud termelni?
Keleti határ közelében falu! Igen elmondtam Budapesten több a fizetés de a megrendelő is többet fizet!
Itt faluhelyen máshogy van! Itt a 200 ezer forint olyan mint ott 500 ezer forint !

Nem engem fog tönkretenni hanem más falusi vállalkozókat !
De nekem is kivesz a zsebemből az hogy egy kezdőnek ennyi pénzt odaadjak a semmire aztán lehet elmegy 2 hónap múlva !

Tudom hogy nincs egy pár éves 220 m2-es modern családi házad és 2 prémium autód , sőt azt is tudom hogy kb annyi vagyonod van mint amennyibe a felnik kerültek az autókon !
De ha sokat akarok mondani akkor annyi mint amibe a térkövezésem került a portán !

Ha te 16 millákat kiveszel év végén, meg "ami csöppen" év közben, akkor van ott pénz. Ha te a törvényileg előírt minimálbért sajnálod a munkavállalóidtól, az egyéni szoc probléma.
Ha meg egy emberrel csináltatod kettő munkáját, előbb-utóbb ott hagynak, mint macskát szarni és akkor bámulhatod a csodás vállalkozásod összeomlását. :)
Te kapzsi rosszindulatú állat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!