Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Falusi vállalkozókat tönkreteh...

Falusi vállalkozókat tönkreteheti ez az emelt minimálbér?

Figyelt kérdés

Miért ugyanaz a minimálbér Pesten mint faluhelyen? Értem én hogy ott kilehet azt a pénzt fizetni meg kell is , de itt faluhelyen ennyi pénzt kifizetni egy kezdőnek főleg nem nagyon éri meg!

Miért nem lehet azt hogy olyan helyeken nagy városokban ahol van sok munkahely de cégek stb ott ez a bér, de faluhelyen ahol nincs annyi pénzt ott kevesebb vagy a vállalkozó szabja meg a bért amennyit ő is ki tud termelni?

2022. márc. 19. 09:53
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 A kérdező kommentje:

Keleti határ közelében falu! Igen elmondtam Budapesten több a fizetés de a megrendelő is többet fizet!

Itt faluhelyen máshogy van! Itt a 200 ezer forint olyan mint ott 500 ezer forint !

2022. márc. 19. 14:30
 52/70 anonim ***** válasza:
51%
Te tényleg ennyire ostoba vagy vagy csak troolkodsz?
2022. márc. 19. 15:24
 53/70 A kérdező kommentje:
Annyira ostoba vagyok hogy több vagyonom van mint neked meg a családodnak egész életében lesz de nem baj !
2022. márc. 19. 15:25
 54/70 anonim ***** válasza:
100%
És tönkremész attól, hogy minimálbért kell fizetni. Hiteles. 🤣
2022. márc. 19. 15:27
 55/70 A kérdező kommentje:

Nem engem fog tönkretenni hanem más falusi vállalkozókat !

De nekem is kivesz a zsebemből az hogy egy kezdőnek ennyi pénzt odaadjak a semmire aztán lehet elmegy 2 hónap múlva !

2022. márc. 19. 15:29
 56/70 anonim ***** válasza:
100%
Tetszik a mentalitásod. Szívesen végeztetném a vállalkozásoddal a mezőgazdasági munkákat. Igaz, kezdetben ingyen, mert lehet elmész pár hónap múlva.
2022. márc. 19. 15:32
 57/70 anonim ***** válasza:
65%
Honnan tudod hogy mennyi vagyonok van mester?
2022. márc. 19. 15:44
 58/70 A kérdező kommentje:

Tudom hogy nincs egy pár éves 220 m2-es modern családi házad és 2 prémium autód , sőt azt is tudom hogy kb annyi vagyonod van mint amennyibe a felnik kerültek az autókon !

De ha sokat akarok mondani akkor annyi mint amibe a térkövezésem került a portán !

2022. márc. 19. 15:46
 59/70 anonim ***** válasza:
100%

Ha te 16 millákat kiveszel év végén, meg "ami csöppen" év közben, akkor van ott pénz. Ha te a törvényileg előírt minimálbért sajnálod a munkavállalóidtól, az egyéni szoc probléma.

Ha meg egy emberrel csináltatod kettő munkáját, előbb-utóbb ott hagynak, mint macskát szarni és akkor bámulhatod a csodás vállalkozásod összeomlását. :)

Te kapzsi rosszindulatú állat.

2022. márc. 19. 15:47
 60/70 anonim ***** válasza:
78%
Megmutatod az autókat és a házat? Tegyél fel egy képet alatt szét:)
2022. márc. 19. 15:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!