Falusi vállalkozókat tönkreteheti ez az emelt minimálbér?
Miért ugyanaz a minimálbér Pesten mint faluhelyen? Értem én hogy ott kilehet azt a pénzt fizetni meg kell is , de itt faluhelyen ennyi pénzt kifizetni egy kezdőnek főleg nem nagyon éri meg!
Miért nem lehet azt hogy olyan helyeken nagy városokban ahol van sok munkahely de cégek stb ott ez a bér, de faluhelyen ahol nincs annyi pénzt ott kevesebb vagy a vállalkozó szabja meg a bért amennyit ő is ki tud termelni?
Úgy hogy év végén ha jól csináltam a dolgom akkor termeltem többet és azt kiveszem, megsúgom hogy 2018ban 16 milliót vettem ki meg ami még csurrant cseppent év közben!
Az autók meg lízingelve vannak szóval tudhatnád hogy nem a havi fizetésem megy rájuk !
És igen mikor beütött a járvány aztán mindenki félt és megálltak a munkák akkor eladtam az egyik autót hogy megtarthassam az embereket ! De így a sors fintora hogy 1,5 évvel később meg hozzájutottam egy még komolyabb autóhoz nagyon jó áron !
Ez jó ötlet köszönöm végre valaki segít is
Ha nem lennének ilyen "trogerek" akkor nem lenne aki téged is eltartana !
Tudod könnyü beszélni úgy hogy csak dolgozol valahol meg más amit én meg más vállalkozók felépítenek vérrel meg verítékkel aztán megkérdőjelezed hogy nekem miért van ilyen meg olyan autóm meg miért keresek annyit amennyit? hát mert megdolgoztam érte, dolgozz meg te is érte keményen éveken át építs fel valamit aztán beszélj nekemn ! Na meg aztán add oda a munkásoknak az összes pénzt te dolgozz ingyen igaz te adsz nekik munkát meg te építettél fel mindent hosszú évek során de neked nem jár pénz !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!