Mennyit keres egy mekis dolgozó (konyha) 2022-ben nettóban?
25 év alattiak ha reggel 6 és este 6 között dolgoznak teljes munkaidőben akkor olyan 260-280 között is lehet, 25 év felett 210 kb.
Ha pedig esetleg este 6 után is dolgoznál akkor óránként 30% műszakpótlék jár. Pl ha heti 5 nap 14-22es műszakba jársz és 25 év alatti vagy akkor már 310et is kereshetsz, 25 év felett 240 kb.
Mindez Budapest, vidéken valószínűleg kevesebb. Korlátlanul semmit sem ehetsz, napi 1x étkezés van. Céges autó nem jár, legalábbis egy egyszerű dolgozónak fixen nem.
Éttermenként eltérő lehet az órabér, mivel vannak forgalmasabb & lazább Mekik, illetve van olyan Meki is ahol éjszaka van csúcsforgalom, ott az éjjeli órákat fizetik meg jobban.
Én Diákmunkás vagyok, nálunk 6-18 között 1600 az órabér, 18-6 között pedig +40% (2240Ft). Viszont más mekikben úgy tudom 22-től számolnak éjszakai pótlékot, illetve van ahol 40 helyett 30% pótlékot kapsz 18 után. Ünnepnapokon dupla bérért dolgozhatsz, Péntek/Szombat éjjeli műszakokra pedig +5000Ft bónusz jár.
Egy szó mint száz: Mekiben az esti/éjjeli órákban éri meg leginkább dolgozni, nappal sokkal kevesebbet kapsz érte.
Étkezés: a műszak hosszától függ mennyi kaját kapsz, nyilván 12 órára több kaja jár mint 4-re, de ha egy alap 8 órás műszakot nézünk kapsz 2 kicsi vagy 1 nagy burgert, egy kis burgonyát, illetve bár meg van határozva mennyit ihatsz, senkit sem érdekel (főleg ha a grill előtt állsz a dögmelegben), szóval gyakorlatilag korlátlan. Műszak előtt/után 50% kedvezménnyel tudsz vásárolni bármit (bizonyos korlátokkal, tehát nyilván nem vihetsz haza a családnak 5db 20-as Nuggetset), illetve 3 hónap után kapsz egy kártyát, amivel bárhol bármelyik mekiben ehetsz 20% kedvezménnyel. Illetve vannak karácsonyi bónuszok plusz ha nagyon pacekul dolgozol kapsz ajándékba valami kaját vagy fagyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!