Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha felmondok az Unixnál bent...

Ha felmondok az Unixnál bent tartanak utánna is dolgozni?

Figyelt kérdés

Már fél éve ott dolgozok, de besokalltam.

Nagyon monoton és fárasztó úgy érzem magam mint egy robot.

Hangosak a gépek sötétség van és megkell szakadni a nehéz alkatrészektöl + suliba is járok mellette és ez a kettő egyszerre sok nekem és inkább a tovább tanulást választom.

Lehetséges hogy van felmondási idő?

Ha van hogy lehet kiküszöbölni?

Valakinek van valami tapasztalata ezzel kapcsolatban vagy meglátása?

2022. márc. 21. 17:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy hónap felmondási idő letöltésére kötelezhetnek.
2022. márc. 21. 18:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

"Lehetséges hogy van felmondási idő?"

Benne van a munkaszerződésedben. Ha nincs külön részletezve, akkor az Mt. szabályozása szerinti felmondási idő érvényes.

"Ha van hogy lehet kiküszöbölni?"

A munkaviszony közös megegyezéses felbontásával, vagy ha ennek indokai fennállnak, azonnali hatályú felmondással.

2022. márc. 21. 18:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
táppénz, előtte írásban felmondani.
2022. márc. 21. 20:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hat te sem vagy a legelesebb kes a fiokban. Munkaszerzodesed van egyaltalan? Be vagy jelentve, fizetik utanad a TB-t? Mert ha 1ik sem akkor mar most is veheted a kabatod, max nem fizetnek ki. Egyebkent ja az Mt szerint 30 nap a default felmondasi ido, amitol szerzodesben el lehet terni max 90 napig.
2022. márc. 23. 16:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi lett végül Kérdező? El tudtál menni tőlük simán?
2022. szept. 19. 20:45
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen szerencsére rögtön elengedtek.

Életem legjobb döntése volt.

2022. dec. 10. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!