A főnököm nem hajlandó se táppénzt se szabadságot fizetni?
Berpapirt meg nem írtam alá soha se..a cégnél soha senki se kapott ( a tulaj hamisitja alá az aláírásokat)
Hova forduljak feljelenteni?
Na, kérdező, hová lettél?
Válaszolj kérlek, hány napot dolgozol egy hónapban?
200 bruttora vagyok bejelentve.
Minimálbérre.
Nekem ennek a szabadság pénz része is elegendő lenne
21nap jar nekem....
Nyilván tudom, nem ennyit kapok kézhez,szóval a fizetés résszel nem tudok semmit se tenni, csak úgy ha a bejelenett 200 bruttó után járó szabadság pénz miatt teszem a feljelentést, hogy azt nem kapom meg
Mi az, hogy "a 200 bruttó után járó szabadság pénz"?
Ilyen nincs, a szabadságot elsősorban természetben kell kiadni: ha valami miatt nem tudják kiadni, akkor kell kifizetni. A tavalyi szabadságodról beszélünk amúgy?
Mondd, kérdező, ezt most 3 naponként meg fogod kérdezni?
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..
Mi a francnak kérdezted meg ma éjszaka is - talán nem kaptál eddig elég választ itt a kérdésedre?
Az nem az én kérdésem
Nem...az idei...tavalyi már nem is érdekel.... Új cégnél vagyok november óta...
November óta dolgozol ezen a helyen - Te írtad.
Miért akarnák kifizetni, amikor elsősorban természetben kell kiadniuk a szabadságot.
A betegállomány első 15 napja betegszabadság, amit valóban a munkáltatónak kell kifizetni, a továbbiakban az OEP fizeti, ha volt előtte megfelelő mennyiségű munkaviszonyod.
Nem ártana elolvasnod a munka törvénykönyvét és utána felháborodni.
Ha meg annyira "szemét" ez a cég, akkor próbaidő alatt ott kellett volna hagyni - ilyen egyszerű :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!