Ha szóltam a főnökömnek hogy ma betegség miatt nem tudtam menni dolgozni , viszont az orvosom meg szabadságon van akkor utólag tudok táppénzes papírt kérni?
Figyelt kérdés
Sajnos szabadságom nincs már, beteg nem sűrűn szoktam lenni ezért érdekelne , hogy utólag tudok igazolást kérni az orvosomtól?2020. aug. 28. 11:06
2/10 anonim válasza:
Valakinek helyettesítenie kell az orvosodat, addig gondolom ő ad táppénzes igazolást.
3/10 anonim válasza:
Meddig van szabadságon?
Hol rendel a helyettesítő orvos?
Mert annak mindig kell lennie!
4/10 A kérdező kommentje:
Igen volt helyettesítő viszont az hamarabb bezárt.
2020. aug. 28. 11:35
6/10 anonim válasza:
Na, megint van itt szakértő...
Kérdező, 5 napra visszamenőleg tud a háziorvos keresőképtelen állományba venni. Azon túl 30 napig kormhivatal felülvizsgáló főorvosa, fél évig szakértői bizottság.
Hétfőn menj el, ennyi.
7/10 anonim válasza:
Hát engem már zavartak el a háziorvosnál a jó édes anyámba, hogy mit képzelek, nincs utólag táppénz.
8/10 anonim válasza:
Miért volt könnyebb ide kiírni a kérdést délben, mint délelőtt elmenni a helyettesítő orvoshoz? Mégse voltál annyira beteg?
9/10 A kérdező kommentje:
ahogy mondod...
2020. aug. 28. 18:53
10/10 anonim válasza:
Ja, hogy TB csalásról van csak szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!